Nesini beğeniyormuş onu da söylesin.@Emre Ozansoy beğeniyor o oğlanı![]()
Nesini beğeniyormuş onu da söylesin.@Emre Ozansoy beğeniyor o oğlanı![]()
Nutella denemiş @Emre Ozansoy bacım , eeee senin fatik gibi kıl yumağı değilNesini beğeniyormuş onu da söylesin.![]()
Sen kıl yumağı görmemişsin ayol.Neyse ki Fatih seni kudurtmaya devam ediyor.
Ne kudurucam 1 görkemle baş edemedi ayol ezik bir tipSen kıl yumağı görmemişsin ayol.Neyse ki Fatih seni kudurtmaya devam ediyor.![]()
Sen olsan baş edebileceksin sanki de.Ne kudurucam 1 görkemle baş edemedi ayol ezik bir tip![]()
Ayol ferhundeden biliyoruz fettan gelin marifetlerini anında yok ederdimSen olsan baş edebileceksin sanki de.![]()
Ayol ateş olsan ancak mum yakarsın gelmişsin burada artistlik yapıyorsun.Ayol ferhundeden biliyoruz fettan gelin marifetlerini anında yok ederdim
Neyse cennet mahallesi köklerin de ortaya çıktı , onlar da kıllı toparlak seviyormuş senin gibi
aaaa senaryoyu sen yazsan gerçekten böyle bitebilirdi diziAyol ateş olsan ancak mum yakarsın gelmişsin burada artistlik yapıyorsun.![]()
Onlara gelene kadar...aaaa senaryoyu sen yazsan gerçekten böyle bitebilirdi dizi@Bully @MasacRE @12.Adam @tekin @Royal Highness @Zeyno @Angelica @cookies @Emre Ozansoy @offensive
evet datlum sen yazsan Fatih-ömer ya da fatih-metehan yazarsın aralarına mutlaka kendini de katarsınOnlara gelene kadar...![]()
Pinko şok olsun bana ne var?
Hayaller aynı Nilay ve senSen olsan baş edebileceksin sanki de.![]()
Nilay’ın hayal gücü< Senin hayal gücün.
Git bir vokal yap da adamı rezil olmaktan kurtarNilay’ın hayal gücü< Senin hayal gücün.![]()
Tam tersi olmasın o.
bende sendeki bu Ünal erkekleri düşkünlüğünü anlamıyorumTam tersi olmasın o.![]()
Napiyim ayol Ünal erkoları taşsa benim suçum ne.bende sendeki bu Ünal erkekleri düşkünlüğünü anlamıyorum