Saçmalama ablam, kıyas bile edilemez.
------
Ben ecünnü olana ecünnü derim, olmayana demem. Ama sen resmen hanzo olmayan, parlak, daş gibi oğlana hanzo diyorsun.İşte sizde "ecünnü", bizde "hanzo"
Allah sahibine bağışlasın diyelim
Ben ecünnü olana ecünnü derim, olmayana demem. Ama sen resmen hanzo olmayan, parlak, daş gibi oğlana hanzo diyorsun.İşte sizde "ecünnü", bizde "hanzo"
Allah sahibine bağışlasın diyelim
Dışarı alalım seni ablam.
Dışarı alalım seni ablam.
Parlağıma laf ediyorsun.Aşk olsun niye kovuyorsun ya
Parlağıma laf ediyorsun.
Aaa evli adam napayım onu, hem yaşı başı da aldı gitti.Doğukan da iyi elbette ama benim için Gökberk hem senin hayallerinde niye Kıvanç yok
Aaa evli adam napayım onu, hem yaşı başı da aldı gitti.
Mutluluklar dilerim umarım hayallerin gerçek olurHayallerimdeki koca adayı, giyimiyle, kuşamıyla her şeyiyle.
Her beğeni bir MAŞALLAH. 👄 @Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam @Dosi @offensive @Angelica @Alemdar @RüzgarGülü @xemrexxx @Zeyno @batuhankaralar
Keşke evli olmasa...Evli olduğunu unutmuşum ama yaşını hiç göstermiyor ki
Çok çok mersi.Mutluluklar dilerim umarım hayallerin gerçek olur
Iyyy tam bir hanzo 😱
kızzz meloşşş sana uygun olan bu be bak 96 yaşında ama hala dipçik gibiSaçmalama neresi hanzo? 😱
Bu sefer giyinik poz vermiş hayretHayallerimdeki koca adayı, giyimiyle, kuşamıyla her şeyiyle.
Her beğeni bir MAŞALLAH. 👄 @Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam @Dosi @offensive @Angelica @Alemdar @RüzgarGülü @xemrexxx @Zeyno @batuhankaralar
Nasıl poz veriyordu ki başka? 😱Bu sefer giyinik poz vermiş hayret
@serhatt gelirse kıyafetleri çıkarması kolay olsun diye öyle giyinmiş zaten başka yüzüne bakan yok
Bunlar da giyinik, daha çıplak beklerdim tatmin etmedi.
@serhatt gelirse kıyafetleri çıkarması kolay olsun diye öyle giyinmiş zaten başka yüzüne bakan yok