Gelseydi de Fatih'le karşılıklı sahnelerini izleseydim keşke...Fan sayfalarında bol bol resmi var bakarsınneyse aşçı oğlan geldi mi bu bölüm gerçi @Carpe Diem onu çoktan mutfağa atmıştır
Gelseydi de Fatih'le karşılıklı sahnelerini izleseydim keşke...Fan sayfalarında bol bol resmi var bakarsınneyse aşçı oğlan geldi mi bu bölüm gerçi @Carpe Diem onu çoktan mutfağa atmıştır
aşka inancım kalmadı nilay bile başkasından çocuk peydahladıysa
Aferin bee sana bende hesabını arıyordum çocuğunFan sayfalarında bol bol resmi var bakarsınneyse aşçı oğlan geldi mi bu bölüm gerçi @Carpe Diem onu çoktan mutfağa atmıştır
Aşka inansan ne olur inanmasan ne olur iki türlü de evde kaldınaşka inancım kalmadı nilay bile başkasından çocuk peydahladıysa
Her malın alıcısı vardır pazarlamasını bilicen datlumAferin bee sana bende hesabını arıyordum çocuğun
Aşka inansan ne olur inanmasan ne olur iki türlü de evde kaldın
Pazarladığın halin buysaHer malın alıcısı vardır pazarlamasını bilicen datlum
Gelseydi de Fatih'le karşılıklı sahnelerini izleseydim keşke...
Diziye izleyici çekmeye çalışırken kaknem ErayPazarladığın halin buysa
Sen yapmışsındır bu sunumu.Diziye izleyici çekmeye çalışırken kaknem Eray@Angelica @Dosi @Yakamoz-Asi @offensive @12.Adam @ozmoturk @Hobbit
Ben yapsam ömüşü kendime yazardımSen yapmışsındır bu sunumu.
Yine daldın hayallere.Ben yapsam ömüşü kendime yazardım
Erkeklerde de tercihini yapmış yine ortada kaldın yazık sanaYine daldın hayallere.
Best bunlar nelerini kıskanacağım?Erkeklerde de tercihini yapmış yine ortada kaldın yazık sana
Hep öyle derlerBest bunlar nelerini kıskanacağım?
Öyle diyenler de senin gibi fesat olanlardır.Hep öyle derler
Hadi bunu açıklaÖyle diyenler de senin gibi fesat olanlardır.
Evet bunu bende merak ediyorum.
Evet bunu bende merak ediyorum.Koskoca 6 sezon en az bir sezonda bile oynamadı.
Kıvılcım modu açık kalmışŞöyle bilmiş bilmiş saçma sapan yorum yapanlardan bıktım ya ne var akrabasıysa ya
Queen.Kıvılcım modu açık kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?