Saçları zarar gördüğü için kullanmayı tercih etmiş diye bir mesaj görmüştüm. MantıklıAy niye peruk kullanıyor onu da anlamadım?![]()
Saçları zarar gördüğü için kullanmayı tercih etmiş diye bir mesaj görmüştüm. MantıklıAy niye peruk kullanıyor onu da anlamadım?![]()
Nasıl bir zarar? 😱Saçları zarar gördüğü için kullanmayı tercih etmiş diye bir mesaj görmüştüm. Mantıklı![]()
Sürekli maşa falan yapmak saça zarar veriyor malumNasıl bir zarar? 😱
Okadarına cesaret edemez. Sonuçta kayınbabasının hastanesine götürmüşlerdirKapanık Nilay'ı görünce patladım.Gerçekten hamile olduğunu inananlar varsa satmak istediğim bir köprü var.
![]()
Kayınbabasının evinde o kadar entrika çevirebiliyor bunu da beklerim.Sürekli maşa falan yapmak saça zarar veriyor malum
Okadarına cesaret edemez. Sonuçta kayınbabasının hastanesine götürmüşlerdir![]()
Sonrada bebek düştü Doğa yüzünden denir yaşanırsaKayınbabasının evinde o kadar entrika çevirebiliyor bunu da beklerim.![]()
Hiç bir dizi çiftinin alev alması Kıvılcım & Ömer kadar güzel olmamıştı, canım çiftim be.![]()
Hiç bir dizi çiftinin alev alması Kıvılcım & Ömer kadar güzel olmamıştı, canım çiftim be.![]()
Kuz bu adam @serhatt ı görse demek ki erkek haliyle neler yapıyor diye 4 sezon dizi çıkar ortayaKayhanla Ömerin eski eşini hala neden yazmaya devam ediyorlar emre ya
Kuz bu adam @serhatt ı görse demek ki erkek haliyle neler yapıyor diye 4 sezon dizi çıkar ortaya
Neyse toplumdaki böyle iğrenç insanların varlığını gösteriyor arada dizi iyi oluyor 🤮🤮🤮🤮
Bu dizi müslümanlığı, İslamı sabote ediyor, resmen yanlış aksettiriliyor din ve bu izleyicisi olarak beni çok rahatsız ediyor.Kuz bu adam @serhatt ı görse demek ki erkek haliyle neler yapıyor diye 4 sezon dizi çıkar ortaya
Neyse toplumdaki böyle iğrenç insanların varlığını gösteriyor arada dizi iyi oluyor 🤮🤮🤮🤮
Türk televizyonlarının en muhalif dizisi.Kuz bu adam @serhatt ı görse demek ki erkek haliyle neler yapıyor diye 4 sezon dizi çıkar ortaya
Bu dizi müslümanlığı, İslamı sabote ediyor, resmen yanlış aksettiriliyor din ve bu izleyicisi olarak beni çok rahatsız ediyor.