Show Kızılcık Şerbeti - Dizi Yorumları

Son düzenleme:
Reactions: 12.Adam
Şiddeti sadece fiziksel bir olay gibi algılamadığınuzda, psikiyatrlara gidenlerin çoğunun fiziksel şiddete maruz kalanlar olmadığını anladığınızda konuşalım
Şiddeti fiziksel olarak algıladığımız yok. Dizinin konusunu çöp "Gerçek Hayat Hikayesinden Uyarlanmıştır" diye kakalamaya çalışıyorlar

Ya çok ama çok abartı iğrenç düşünceler bulunduran izlenmemesi gereken bir dizi. Her hafta bir rezillik daha ekleniyor. Ulan açık kadın çat çat konuşurken kendini savunurken kapalı olan niye gerizekalı, saçma sapan fikirlerle züğürt tesellisi veriyor? Gerçekten merak ediyorum. Başka bir niyetler var, insanları dini bütün insan gösterip kimi zaman fetva vermeye yakın sahneler ekleyip ardından saçma fikirleri aşılamaları, onları çirkefleştirmeleri böyle kalıplara sokmaları şiddetten daha kötü.
Çevremde dindar, donanımlı kişilerde böyle bir durum görmedim.

Reactions: Emre Ozansoy
Şiddeti fiziksel olarak algıladığımız yok. Dizinin konusunu çöp "Gerçek Hayat Hikayesinden Uyarlanmıştır" diye kakalamaya çalışıyorlar
Eee hayatım uyarlanmıştır kelimesinin anlamını bulamıyorsan ilkokula dön bence

Ayrıca 2 aylık çocuğu elinden alından doğa ile erkekliği yetersiz görülen Mustafa kadar şiddete uğrayan yok tv ekranlarında tüm hafta boyunca
bu konuları işleyen senaryoyu övüp başka dizileri gömmek çok komik duruyor
=))

Reactions: Carpe Diem
Şiddeti sadece fiziksel bir olay gibi algılamadığınuzda, psikiyatrlara gidenlerin çoğunun fiziksel şiddete maruz kalanlar olmadığını anladığınızda konuşalım
Çapkın propagandası mu yapıyon bilmiyom ama iki dizi de aynı rengin kızılımsı moru

Ben tüm hafta masterchef izliyorum herhangi bir dizinin propagandası ile işim olmaz bana para mı veriyorlar sanki
Yazdığım işin şakasıydı.
Sana hak veriyorum, şiddet sahnesi olunca ortalığı yıkanlar böyle saçma sapan düşünceleri barındıran dizileri de linçlemeli, şikayet etmeli yok eğreti gelinmiş şuymuş buymuşta gerçekten kendilerini aşmışlar.

Reactions: xemrexxx
Bence senin ilkokula geri dönmen gereken konular var hayatım

Diziyi yazdığım mesajda övmedim yalnız ve dediğin şeyler benim de uyuzuma gitti orası ayrı şekerim

Son düzenleme:
Reactions: xemrexxx