İvet gııı bu ne biçim senaryo 😱Ohaaaaa neee ciddimisin emre
İvet gııı bu ne biçim senaryo 😱Ohaaaaa neee ciddimisin emre
Eskiden (özellikle Osmanlı zamanı) çok yapılan bir şeymiş hatta senin sultanın filminde bile oynamış yine gerçekleri ekrana taşıyoruz.Hemen bunun sahnesi bulunmalı @Yakamoz-Asi @Angelica atış serbest düşman surları yıkılacak az kaldı, bu nasıl senaryo 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
https://twitter.com/x/status/1712929423370981419
Nasıl yakaladın🤣İvet gııı bu ne biçim senaryo 😱
Eskiden (özellikle Osmanlı zamanı) çok yapılan bir şeymiş hatta senin sultanın filminde bile oynamış yine gerçekleri ekrana taşıyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 123535
Ben yakalarım teyzoşNasıl yakaladın🤣
En azından ocak üstünde el közlenmiyor dizi de para ile evlendirilme yok.Hemen bunun sahnesi bulunmalı @Yakamoz-Asi @Angelica atış serbest düşman surları yıkılacak az kaldı, bu nasıl senaryo 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
https://twitter.com/x/status/1712929423370981419
Evlenmeden önce oğlu deneyimsiz diye eskort tutmuş alıştırma için 😱
Ohaaaaa neee ciddimisin emre
Şiddeti sadece fiziksel bir olay gibi algılamadığınuzda, psikiyatrlara gidenlerin çoğunun fiziksel şiddete maruz kalanlar olmadığını anladığınızda konuşalımEn azından ocak üstünde el közlenmiyor dizi de para ile evlendirilme yok.
Şiddeti fiziksel olarak algıladığımız yok. Dizinin konusunu çöp "Gerçek Hayat Hikayesinden Uyarlanmıştır" diye kakalamaya çalışıyorlarŞiddeti sadece fiziksel bir olay gibi algılamadığınuzda, psikiyatrlara gidenlerin çoğunun fiziksel şiddete maruz kalanlar olmadığını anladığınızda konuşalım
Eee hayatım uyarlanmıştır kelimesinin anlamını bulamıyorsan ilkokula dön benceŞiddeti fiziksel olarak algıladığımız yok. Dizinin konusunu çöp "Gerçek Hayat Hikayesinden Uyarlanmıştır" diye kakalamaya çalışıyorlar
Çapkın propagandası mu yapıyon bilmiyom ama iki dizi de aynı rengin kızılımsı moruŞiddeti sadece fiziksel bir olay gibi algılamadığınuzda, psikiyatrlara gidenlerin çoğunun fiziksel şiddete maruz kalanlar olmadığını anladığınızda konuşalım
Ben tüm hafta masterchef izliyorum herhangi bir dizinin propagandası ile işim olmaz bana para mı veriyorlar sankiÇapkın propagandası mu yapıyon bilmiyom ama iki dizi de aynı rengin kızılımsı moru
Yazdığım işin şakasıydı.Ben tüm hafta masterchef izliyorum herhangi bir dizinin propagandası ile işim olmaz bana para mı veriyorlar sanki
Bence senin ilkokula geri dönmen gereken konular var hayatımEee hayatım uyarlanmıştır kelimesinin anlamını bulamıyorsan ilkokula dön bence
Ayrıca 2 aylık çocuğu elinden alından doğa ile erkekliği yetersiz görülen Mustafa kadar şiddete uğrayan yok tv ekranlarında tüm hafta boyuncabu konuları işleyen senaryoyu övüp başka dizileri gömmek çok komik duruyor=))
Ve Şeytan diz çöker…
Hakikatli anne imiş Pink. Oğlu hastalık kapmasın dışarılarda diye eve servis etmiş, ne analar var beVe Şeytan diz çöker…
Oğlum gözümün önünde olsunda ne yerse yesin demiş.Hakikatli anne imiş Pink. Oğlu hastalık kapmasın dışarılarda diye eve servis etmiş, ne analar var be
Sabahında da şükür namazı kılmıştırOğlum gözümün önünde olsunda ne yerse yesin demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?