Emre Ozansoy
Moderatör
Bu arada Ömer öldü bence. Eğer öyle olacak olmasaydı Kıvılcım'a Doğa'nın açıklamalarından sonra öyle bir replik yazılmazdı diye düşünüyorum.
------
Mükemmel bir sahneydi.
Mükemmel bir sahneydi.
Bu arada Ömer öldü bence.Eğer öyle olacak olmasaydı Kıvılcım'a Doğa'nın açıklamalarından sonra öyle bir replik yazılmazdı diye düşünüyorum.
------
Mükemmel bir sahneydi.
Bu sahneyi kaç kadına yaşattım.
Heeee yap yap Allah affetsin 😱Bu sahneyi kaç kadına yaşattım.Allah affetsin...
Hala son 20 dakikanın şokundan çıkamadım
Bu Allah ile benim aramda sana fok yemek düşer.Heeee yap yap Allah affetsin 😱
Bekarların suyu mu çıktı ne meraklısınız be metres olmayaBu sahneyi kaç kadına yaşattım.Allah affetsin...
Adrenalin meselesi canım sen anlamazsın.Bekarların suyu mu çıktı ne meraklısınız be metres olmaya
Canım dikkat et sopa yemeyesin metresi olduğun kişinin eşindenAdrenalin meselesi canım sen anlamazsın.
Profesyoneller sopa yemez canım o acemilerin işi.Canım dikkat et sopa yemeyesin metresi olduğun kişinin eşinden. Adrenalin bekarlarda da var ne gerek var riskli işlere
Bir bakmışsın seni basmışlsr ağızını burnunu dümdüz etmişlerProfesyoneller sopa yemez canım o acemilerin işi.
Oha bu nasıl sahne böyle be
------
Neydi replik?
Hala son 20 dakikanın şokundan çıkamadım
Profesyoneller sopa yemez canım o acemilerin işi.
Kaknem Eray ve batuşun ibretlik sonu yıllardır kötüledikleri diziden senaryo ve replikler çalınıyorBir bakmışsın seni basmışlsr ağızını burnunu dümdüz etmişler
Mağlubiyeti hala hazmedemedin sanırımKaknem Eray ve batuşun ibretlik sonu yıllardır kötüledikleri diziden senaryo ve replikler çalınıyoryazık be ne ezildilergören gözler için nice ibretler vardır diye boşuna dememişler@Dosi @Yakamoz-Asi @The_Erinch @ozmoturk @Özgür @cookies @offensive @Cervantes @Sherlock @MasacRE @mrt-06
https://twitter.com/x/status/1667488126833500162
1.si ben yalı çapkını fanfinisi değilim dün akşam 30 dk izledimMağlubiyeti hala hazmedemedin sanırım
Bu kadar kudurrrrrrrma cnm1.si ben yalı çapkını fanfinisi değilim dün akşam 30 dk izledim
2.mağlubiyet olması için totalde geçilmeliydi; hadi totalde geçemezsin en azından abc1 i de alıp 2 grupta geçmeliydi
Son durumda 2-1 çapkın kazanmış gibi matematik iflas ediyor sizin bu elemli yorumlarınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?