Show Kızılcık Şerbeti - Dizi Yorumları

Son yarım saatteki olayların hangi birine şok geçirsem bilmiyorum. 😱 Gerçi kazayı, Doğa'nın olayını görmüştük ama ikizlerden birinin ölmesi, Fatih'in sinirden herkese sağlı sollu geçirmesi sürpriz oldu. Ama en büyük sürpriz olarak son dakikadaki Apo-Pembe-Alev kaosunu anmamak imkansız. Klasik bir sezon finalinden beklenecek her türlü kaosu aldık şimdi geriye üç ay beklemesi kaldı. :Z

• Beğendim
Reactions: offensive

Oha bu nasıl sahne böyle be :A
------

Bu arada Ömer öldü bence. :( Eğer öyle olacak olmasaydı Kıvılcım'a Doğa'nın açıklamalarından sonra öyle bir replik yazılmazdı diye düşünüyorum.
------

Mükemmel bir sahneydi. :A

Neydi replik?

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Oha bu nasıl sahne böyle be :A
------

Neydi replik?

Hala son 20 dakikanın şokundan çıkamadım :A :A

Profesyoneller sopa yemez canım o acemilerin işi. :A

Bir bakmışsın seni basmışlsr ağızını burnunu dümdüz etmişler :A
Kaknem Eray ve batuşun ibretlik sonu yıllardır kötüledikleri diziden senaryo ve replikler çalınıyor :A :A yazık be ne ezildiler :A gören gözler için nice ibretler vardır diye boşuna dememişler :F @Dosi @Yakamoz-Asi @The_Erinch @ozmoturk @Özgür @cookies @offensive @Cervantes @Sherlock @MasacRE @mrt-06

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: mrt-06 and 12.Adam
Mağlubiyeti hala hazmedemedin sanırım :A :A :Z :Z :Z
1.si ben yalı çapkını fanfinisi değilim dün akşam 30 dk izledim

2.mağlubiyet olması için totalde geçilmeliydi; hadi totalde geçemezsin en azından abc1 i de alıp 2 grupta geçmeliydi

Son durumda 2-1 çapkın kazanmış gibi matematik iflas ediyor sizin bu elemli yorumlarınıza :A

1.si ben yalı çapkını fanfinisi değilim dün akşam 30 dk izledim

2.mağlubiyet olması için totalde geçilmeliydi; hadi totalde geçemezsin en azından abc1 i de alıp 2 grupta geçmeliydi

Son durumda 2-1 çapkın kazanmış gibi matematik iflas ediyor sizin bu elemli yorumlarınıza :A
Bu kadar kudurrrrrrrma cnm :A :A :A :A :A :A :A :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam