Nilay çıkar o
Sen Hangi Kızılcık Şerbeti Karakterisin?
Psikoloji testi, karakter testi, kişilik analizi, kanıtlanmış gerçek psikoloji testi, ıq testi, genel kültür testi, astroloji testi, ilişki testionedio.com
Nilay çıkar o
Psikoloji testi, karakter testi, kişilik analizi, kanıtlanmış gerçek psikoloji testi, ıq testi, genel kültür testi, astroloji testi, ilişki testionedio.com
Doğa çıktımNilay çıkar o
Beni örnek aldığın için olabilir
Link atsana bakalım @serhatt kim çıkacak Nursema çıkar belki
Çıkmam gereken kişi çıktım çatlayın vasıfsızlar.Nilay çıkar o
Ajda babaannem oğlan için öyle demiştir, damdaki kemancı aman camdaki kız daki sarışın angusu da çekip ünlü yapmıştı, malın iyisinden anlıyor Eee kaç yüzyıllık deneyimBüyüklük seviyemiz halis mi.@xemrexxx @Dosi @mrt-06 @offensive @ozmoturk @batuhankaralar
https://twitter.com/x/status/1649518848259784705
Siz (YÇ izleyicileri olarak) Demet Akalın'dan devam ya.Ajda babaannem oğlan için öyle demiştir, damdaki kemancı aman camdaki kız daki sarışın angusu da çekip ünlü yapmıştı, malın iyisinden anlıyor Eee kaç yüzyıllık deneyimaçıklığa kavuşturdum yine@serhatt @Yakamoz-Asi @Özgür @ozmoturk @Dosi @Zeyno @Angelica @The_Erinch @cookies @Cervantes @batuhankaralar @12.Adam
Demet ajdanın yaşına gelince nolacağı belli olmaz bence büyük konuşma 😂😂Siz (YÇ izleyicileri olarak) Demet Akalın'dan devam ya.
Sokakta çöp topluyor olur.Demet ajdanın yaşına gelince nolacağı belli olmaz bence büyük konuşma 😂😂
Nolur bilmem ama sen bu vizyonla o zamanı görmezsin 😂Sokakta çöp topluyor olur.
Merak etme seni bile gömerim.Nolur bilmem ama sen bu vizyonla o zamanı görmezsin 😂
Malın iyisinden anlıyor teyzem.Ajda babaannem oğlan için öyle demiştir, damdaki kemancı aman camdaki kız daki sarışın angusu da çekip ünlü yapmıştı, malın iyisinden anlıyor Eee kaç yüzyıllık deneyimaçıklığa kavuşturdum yine@serhatt @Yakamoz-Asi @Özgür @ozmoturk @Dosi @Zeyno @Angelica @The_Erinch @cookies @Cervantes @batuhankaralar @12.Adam
Heralde 😎😎😎😎😎Büyüklük seviyemiz halis mi.@xemrexxx @Dosi @mrt-06 @offensive @ozmoturk @batuhankaralar
https://twitter.com/x/status/1649518848259784705
Allah hidayet nasip etsin. Doğru yolu bulmanı umuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?