Kuru iftira.
senin parlakları karıştırma huyun aynı, eeee tabi kaç yüz tanesi aklında tabi karışırKuru iftira.
Aaaa hoştttt diyorum. Bende hepsinin yeri ayrı. .sssenin parlakları karıştırma huyun aynı, eeee tabi kaç yüz tanesi aklında tabi karışır
https://twitter.com/x/status/1905726863248605338
güzel bir bölümdü.
Dün o yoğunlukta ne ara izledin bölümü?güzel bir bölümdü.
Pembe çok ileriye gitti, o hatları yırtmasına ben bile çok sinir oldum.
Kadın aldatıldığını yeniden öğreniyor hala kimse yuvamı yıkamaz diyor. Bi ders al ve intikamını al be kadın
Nursema - Asude işbirliği gelsin artık.
İlk kısmını izlemiştim. Reklam girince foruma bakınınca geri açamadım bir daha. O kaybolduğum saat diliminde bir yandan iş yaparken açtım ve tamamladım.Dün o yoğunlukta ne ara izledin bölümü?
Gece kaybolduğunda mı tamamladın yoksa
Maşallah, her zamanki gibi çok hızlısınİlk kısmını izlemiştim. Reklam girince foruma bakınınca geri açamadım bir daha. O kaybolduğum saat diliminde bir yandan iş yaparken açtım ve tamamladım.
Hızımı alamayıp Başka Bir günede baktımonunda ilk kısmına bakamamıştım
@serhatt teselliye ihtiyacı yok gayet güçlü biri o çatlaaa
Kesin yapmıṣtır
Aaaa hoştttt diyorum. Bende hepsinin yeri ayrı. .ss
İlk kısmını izlemiştim. Reklam girince foruma bakınınca geri açamadım bir daha. O kaybolduğum saat diliminde bir yandan iş yaparken açtım ve tamamladım.
Hızımı alamayıp Başka Bir günede baktımonunda ilk kısmına bakamamıştım
Maşallah, her zamanki gibi çok hızlısınBen Başka Bir Gün’ü öğle molamda atlaya atlaya izlemiştim, bakalım final nasıl olacak
aaaaaaaa aynı meloş teyzeyle serhatın hareketler demek ki karakteri onlardan ilham alıp yazmışlar
Kudur fesat.aaaaaaaa aynı meloş teyzeyle serhatın hareketler demek ki karakteri onlardan ilham alıp yazmışlar@ozmoturk @offensive @Zeyno @The_Erinch @12.Adam
https://twitter.com/x/status/1906460165718917187
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?