Doğruyu bilmiyorsun. Eğer sen beni sessize alırsan ben senin yazılarını götürüm. Asıl sen benimkileri görmezsin
Yani bu durumda Deniz, Emre’yi görmez
Hee bilmiyordum bak ben bişi daha öğrendim güya 11 yıldır forumdaym he
Doğruyu bilmiyorsun. Eğer sen beni sessize alırsan ben senin yazılarını götürüm. Asıl sen benimkileri görmezsin
Yani bu durumda Deniz, Emre’yi görmez
Ben öyle düşünmeyi tercih ettim.Çünkü sen ooo değilsin. Ahhha ahh 😟Daha forumu bilmiyorsun dur bunuda diğer konuda belirteyim sjjsjjs bekle
------
Klavyen öyle algılamış ne yapayım
Vuranların elleri…Geçen açamamıştım, sayfanın görünüşü böyleymiş dün baya rekor kırılmış, sondaki yazıya güldüm
Ekli dosyayı görüntüle 123555
@Yakamoz-Asi @Angelica @12.Adam @serhatt @batuhankaralar @xemrexxx
Ne? Kırılsın mı yoksa dert görmesin mi? @xemrexxxVuranların elleri…
O boşluğu doldurman beni ne kadar tanıdığına bağlı olarak çok kolay dolar.Ne? Kırılsın mı yoksa dert görmesin mi? @xemrexxx
@Yakamoz-Asi 100 tokat attıda bu akşam, ondan sordumO boşluğu doldurman beni ne kadar tanıdığına bağlı olarak çok kolay dolar.
O el bi gün kendi suratında patlayacak haberi yok!@Yakamoz-Asi 100 tokat attıda bu akşam, ondan sordum
O neydi gız @DosiO el bi gün kendi suratında patlayacak haberi yok!
Ne? Kırılsın mı yoksa dert görmesin mi? @xemrexxx
At hırsızı fatihi beğenecek değil ya tecrübeli serhat bacımO boşluğu doldurman beni ne kadar tanıdığına bağlı olarak çok kolay dolar.
Sana benzer at hırs...At hırsızı fatihi beğenecek değil ya tecrübeli serhat bacım
Bana bu benzer @Dosi @Carpe Diem @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Zeyno @12.Adam @Angelica @mrt-06Sana benzer at hırs...
Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş aynen.
Eee yerim o zaman ben seni @xemrexxx bu ne tatlılık