Sadece o sahneyi mı izledin bölümü mu izliyorsun?Ahahahahha
------
Uzun versiyonunu duzeltip yarin paylasacagim. Adamin yuz ifadesi mukkemmeldi.
Erkan Avcı bu tarz isleri iyi beceriyor çok yakışıyor.
Sadece o sahneyi mı izledin bölümü mu izliyorsun?Ahahahahha
------
Uzun versiyonunu duzeltip yarin paylasacagim. Adamin yuz ifadesi mukkemmeldi.
Yok bölümü izliyorum. 2.5 saat izle izle bitmiyorSadece o sahneyi mı izledin bölümü mu izliyorsun?
Erkan Avcı bu tarz isleri iyi beceriyor çok yakışıyor.
Evet çok uzun olduğu için en başından beri hızlandırıp izliyorum öbür türlü imkanı yok dayanamiyorum.Yok bölümü izliyorum. 2.5 saat izle izle bitmiyor
Erkan Avcı, keşke daha erken baş rollere çekilseydi. Harika oyuncu
Hızlı izleyince dizi/filmlere hakaret etmiş gibi hissediyorum, yapımı izlememiş gibi geliyor, o yüzden yapmıyorum.Evet çok uzun olduğu için en başından beri hızlandırıp izliyorum öbür türlü imkanı yok dayanamiyorum.
Oyunculuğu gayet iyi Vahid gelmeden önce Sadi karakterine uyuz kapıyordum.
Valla TV dizileri haddinden fazla uzun olduğu için 2x bile kurtarmiyor 2.5 ideal.Hızlı izleyince dizi/filmlere hakaret etmiş gibi hissediyorum, yapımı izlememiş gibi geliyor, o yüzden yapmıyorum.
Sadi`yi ben en başından çok seviyordum. Oyuncu en iyi rolü yapan kişi. Karakter de iyi karakter olduğunu en başından hissettiriyordu zaten
2x la dizi izlenmez ben bunun konusunu açarımValla TV dizileri haddinden fazla uzun olduğu için 2x bile kurtarmiyor 2.5 ideal.
Dijitalden dizi ve filmleri hizlandirmam.
En başta ona kötü rol verdiler. Vahid geldikten sonra iyi oldu. Ondan gicikti
Sadi bir bölümde Diyarbakır şivesi yapmıştı sahneyi hatırlamıyorum ama çok hoşuma gitmişti
Böyle cokta güzel izleniyor he. Tavsiye ediyorum2x la dizi izlenmez ben bunun konusunu açarım
Sadi, bence en başından iyiydi. adam ailesini koruyordu. sadece sekülerleri anlamaya başladı artık
Uzun zamandır Feyza kadar yarım akıllı karakter görmemiştim Anne kız saçma sapan davranıyorlar 2 bölümdür
Potansiyelleri olan oyuncular ama onlari sacma sapan roller ile çok geri planda bıraktılar yazık olduUzun zamandır Feyza kadar yarım akıllı karakter görmemiştim Anne kız saçma sapan davranıyorlar 2 bölümdür
ya bomba ihtimali çok absürttü. o kadar da değil yahuPotansiyelleri olan oyuncular ama onlari sacma sapan roller ile çok geri planda bıraktılar yazık oldu
Ben Vahid cidden bomba patlatcak sanmistim bölüm sonu çok şaşırdım.
O mursitten her şey beklenir.ya bomba ihtimali çok absürttü. o kadar da değil yahu
Allahım söz yetişicem 😂
Sen gelene kadaaar dizi final yapacak jdjdAllahım söz yetişicem 😂
Ama hiç iyi yorumlar da gelmiyor 😂Sen gelene kadaaar dizi final yapacak jdjd
Yahu neden yorumlara bakıyorsun?Ama hiç iyi yorumlar da gelmiyor 😂
Yeni sezon ilk bölümü izledim de anlamadım tekrar izlicemYahu neden yorumlara bakıyorsun?
İzle belki beğeniceksin kotu olsaydi ben izlemezdim.