NOW Kızıl Goncalar - Dizi Yorumları

Yok bölümü izliyorum. 2.5 saat izle izle bitmiyor :X

Erkan Avcı, keşke daha erken baş rollere çekilseydi. Harika oyuncu
Evet çok uzun olduğu için en başından beri hızlandırıp izliyorum öbür türlü imkanı yok dayanamiyorum. :d

Oyunculuğu gayet iyi Vahid gelmeden önce Sadi karakterine uyuz kapıyordum. :A

• Güldürdün
Reactions: S.G.A.T.
Evet çok uzun olduğu için en başından beri hızlandırıp izliyorum öbür türlü imkanı yok dayanamiyorum. :d

Oyunculuğu gayet iyi Vahid gelmeden önce Sadi karakterine uyuz kapıyordum. :A
Hızlı izleyince dizi/filmlere hakaret etmiş gibi hissediyorum, yapımı izlememiş gibi geliyor, o yüzden yapmıyorum. :A

Sadi`yi ben en başından çok seviyordum. Oyuncu en iyi rolü yapan kişi. Karakter de iyi karakter olduğunu en başından hissettiriyordu zaten :X

Hızlı izleyince dizi/filmlere hakaret etmiş gibi hissediyorum, yapımı izlememiş gibi geliyor, o yüzden yapmıyorum. :A

Sadi`yi ben en başından çok seviyordum. Oyuncu en iyi rolü yapan kişi. Karakter de iyi karakter olduğunu en başından hissettiriyordu zaten :X
Valla TV dizileri haddinden fazla uzun olduğu için 2x bile kurtarmiyor 2.5 ideal. :A

Dijitalden dizi ve filmleri hizlandirmam. :d

En başta ona kötü rol verdiler. Vahid geldikten sonra iyi oldu. Ondan gicikti

Sadi bir bölümde Diyarbakır şivesi yapmıştı sahneyi hatırlamıyorum ama çok hoşuma gitmişti :A

Valla TV dizileri haddinden fazla uzun olduğu için 2x bile kurtarmiyor 2.5 ideal. :A

Dijitalden dizi ve filmleri hizlandirmam. :d

En başta ona kötü rol verdiler. Vahid geldikten sonra iyi oldu. Ondan gicikti

Sadi bir bölümde Diyarbakır şivesi yapmıştı sahneyi hatırlamıyorum ama çok hoşuma gitmişti :A
2x la dizi izlenmez ben bunun konusunu açarım :A

Sadi, bence en başından iyiydi. adam ailesini koruyordu. sadece sekülerleri anlamaya başladı artık :A

Uzun zamandır Feyza kadar yarım akıllı karakter görmemiştim :A Anne kız saçma sapan davranıyorlar 2 bölümdür :D
Potansiyelleri olan oyuncular ama onlari sacma sapan roller ile çok geri planda bıraktılar yazık oldu

Ben Vahid cidden bomba patlatcak sanmistim bölüm sonu çok şaşırdım.:F