Ben zaten Muhteşem Yüzyılı da izliyorum ve zirvede olmasından memnunum. Ama eleştiri yapan yanlış yapmış Kuzey Güneyde iyi bir dizi. Sen Muheşem Yüzyılı severek izleye bilirsin ama bu Kuzey Güneyin kötü dizi olması anlamına gelmiyor. Ayrıca Kuzey Güney dağılmıyor. Muhteşem Yüzyıl karşısında muhteşem reytingler alıyor. Kuzey en fazla 8 gördü. Şimdi 6-7 reyting alıyor düşüş az. Ama Muhteşem 23-25 reyting gördü şimdi 14. Yani düşüş daha fazla. Eğer savaş sahneleri çekmezlerse bir az daha hayran kitlesini kaybedecek!
revan hayal dünyasindan çık bak ben çıktım ö.b.g.z 30 lardan 13 lere düstü rekabet artti önceden rakip yoktu ve ölçüm şirketi değisti agb raporlarinda bakarsak genelde %40 share üstünde almistir m.yüzyil
kuzey agb 11 görmüstür sbt ise 6 lara düsmüstür
kitle falan kaybettigi yok rekabet artti ö.b.g.z kurtlar vadisi çok yüksek oranlar aliyodu ama rekabet ve tnt dez avantajı yüzünden sbt reytinglerinde 2.Siraya düstü agb ise felaketti 3.oluyodu maden o reytingler önemli sbt agb karsilastirmicaksin masal anlatmiyoruz biz..!
ölçüm şirketlerinin raporlama sistemi farklıdır anlık reyting kullanıyor sbt agb ise günlük 24 saat aralıksız sistem kullaniyordu
yani 30 13 e düsen 25 den 14 e düsen diye bisiy yok rekabet artti sistem değisti devir degisti kanallar arasi rekabet artti
Son düzenleme: