Kıvanç Tatlıtuğ'u Muhteşem Yüzyıl yüzünden yatağa attılar

Ben zaten Muhteşem Yüzyılı da izliyorum ve zirvede olmasından memnunum. Ama eleştiri yapan yanlış yapmış Kuzey Güneyde iyi bir dizi. Sen Muheşem Yüzyılı severek izleye bilirsin ama bu Kuzey Güneyin kötü dizi olması anlamına gelmiyor. Ayrıca Kuzey Güney dağılmıyor. Muhteşem Yüzyıl karşısında muhteşem reytingler alıyor. Kuzey en fazla 8 gördü. Şimdi 6-7 reyting alıyor düşüş az. Ama Muhteşem 23-25 reyting gördü şimdi 14. Yani düşüş daha fazla. Eğer savaş sahneleri çekmezlerse bir az daha hayran kitlesini kaybedecek!

revan hayal dünyasindan çık bak ben çıktım ö.b.g.z 30 lardan 13 lere düstü rekabet artti önceden rakip yoktu ve ölçüm şirketi değisti agb raporlarinda bakarsak genelde %40 share üstünde almistir m.yüzyil

kuzey agb 11 görmüstür sbt ise 6 lara düsmüstür

kitle falan kaybettigi yok rekabet artti ö.b.g.z kurtlar vadisi çok yüksek oranlar aliyodu ama rekabet ve tnt dez avantajı yüzünden sbt reytinglerinde 2.Siraya düstü agb ise felaketti 3.oluyodu maden o reytingler önemli sbt agb karsilastirmicaksin masal anlatmiyoruz biz..!

ölçüm şirketlerinin raporlama sistemi farklıdır anlık reyting kullanıyor sbt agb ise günlük 24 saat aralıksız sistem kullaniyordu

yani 30 13 e düsen 25 den 14 e düsen diye bisiy yok rekabet artti sistem değisti devir degisti kanallar arasi rekabet artti

Son düzenleme:
revan hayal dünyasindan çık bak ben çıktım ö.b.g.z 30 lardan 13 lere düstü rekabet artti önceden rakip yoktu ve ölçüm şirketi değisti agb raporlarinda bakarsak genelde %40 share üstünde almistir m.yüzyil

kuzey agb 11 görmüstür sbt ise 6 lara düsmüstür

kitle falan kaybettigi yok rekabet artti ö.b.g.z kurtlar vadisi çok yüksek oranlar aliyodu ama rekabet ve tnt dez avantajı yüzünden sbt reytinglerinde 2.Siraya düstü agb ise felaketti 3.oluyodu maden o reytingler önemli sbt agb karsilastirmicaksin masal anlatmiyoruz biz..!

Kuzey Güney hiç bir zaman 11 almadı. En fazla 8 aldı. Ben sadece bu dizi takıntınızı anlamıyorum. Ne yani Muhteşem Yüzyılı seviyorsun diye onunla aynı gün ve saattr yayınlanan dizilerin hepsi kötü mü? Kuzey Güney`i izledikden sonra karar ver buna. Objektiv yaklaş. Muhteşem Yüzyıl çarşambaları rakipsiz ve severek izlediğim dizi. Ama "Kuzey Güney dağılıyor" kelimesi hiç hoş değil. Gayet iyi reyting alıyor dizi. Sevdiğin iki dizi de aynı günde olabilir. İlla birinden nefret etmen gerekmez

Kuzey Güney hiç bir zaman 11 almadı. En fazla 8 aldı. Ben sadece bu dizi takıntınızı anlamıyorum. Ne yani Muhteşem Yüzyılı seviyorsun diye onunla aynı gün ve saattr yayınlanan dizilerin hepsi kötü mü? Kuzey Güney`i izledikden sonra karar ver buna. Objektiv yaklaş. Muhteşem Yüzyıl çarşambaları rakipsiz ve severek izlediğim dizi. Ama "Kuzey Güney dağılıyor" kelimesi hiç hoş değil. Gayet iyi reyting alıyor dizi. Sevdiğin iki dizi de aynı günde olabilir. İlla birinden nefret etmen gerekmez
objektiv nasıl yaklaşılıyor:F kuzey güney senaryo bulamadıkça ferhat geliyor diziye bu dizinin bittiğini gösteriri

nefret etmiyorum yine yanlis anliyorsun sadece çarsamba günü varlık gösteremiyor agb raporlarindada öyleydi kuzey güney sebebi belli oturmus kemiklesmis bir kitle o gün m.yüzyıl izliyor

kuzey gençlerin izledigini tahmin ediyorum ben ilk 5 bölüm izledim ferhat gidince bıraktım yeniden donmus simdi reyting artar zannetim artmadi netten indirip bile izlemiyorum ama izleyenlere saygi açisandan dagilmis degilde düsüs yasamıs derim bundan sonra

nefret etmiyorum yine yanlis anliyorsun sadece çarsamba günü varlık gösteremiyor agb raporlarindada öyleydi kuzey güney sebebi belli oturmus kemiklesmis bir kitle o gün m.yüzyıl izliyor

kuzey gençlerin izledigini tahmin ediyorum ben ilk 5 bölüm izledim ferhat gidince bıraktım yeniden donmus simdi reyting artar zannetim artmadi netten indirip bile izlemiyorum ama izleyenlere saygi açisandan dagilmis degilde düsüs yasamıs derim bundan sonra
Reytingi zaten baştan beri buydu. Hep 6-7-8 arasında gidip geliyordu. Şimdi de öyle

arkadaşlar şunları yanlış söylemişsiniz kuzey güney in en yüksek reytingi 8 muhteşemin 17 dir.

Reytingi zaten baştan beri buydu. Hep 6-7-8 arasında gidip geliyordu. Şimdi de öyle

son zamanlarde 7.80 falan aliodu

bu arada kurtlar vadisi 15 reyting aliodu showda soruyorum burdan size tnt geçti 9 a düstü sebebi dizimi kanalmı tabikide kanal büyük kanal avantajdir 4 büyük kanal vadinin tnt çıkmasini en çok isteyen benimdir heralde

son zamanlarde 7.80 falan aliodu

bu arada kurtlar vadisi 15 reyting aliodu showda soruyorum burdan size tnt geçti 9 a düstü sebebi dizimi kanalmı tabikide kanal büyük kanal avantajdir 4 büyük kanal vadinin tnt çıkmasini en çok isteyen benimdir heralde
aynen aga vadi show dayken aşkı memnu ya fark atıyodu stara geçti yine geçiyodu ama ikide bir ara verince aşkı memnu son zamanlarında geçti atv de de 18 e dayandığı 15 i geçtiği çok oldu ama tnt de bundan iyisi olamaz hiçbir dizi tnt de 14 reyting göremez

Muhtesem yuzyil hic gercegi yansıtmıyor ismi olmamis bu donem kac kez savas sahnesi vardi acaba

Belli zaten gecen sene fena degildi arada bakiyordum kuzey gelince biraktim direk bu sene dahada sıkıcı

sana göre sıkıcı adamalar kanada da en iyi 5 diziden biri olarak yarışıyor-cannes festivaline gitti- rusya da 13 saat aralıksız yayınlandı- 20 den fazla ülkede yayınlanıyor-son antalya siyaset ödüllerini saymazsk en çok ödül alan 2 diziden biri
kuzey karakteri başından beri kopya bi karakter ay yapımın diğer işleri gibi

Bu konunu hiç doğru bulmadım kreys. Yine Muhteşem Yüzyılı savunmuşsun. Zorla soğutuyorsun diziden. İki diziyi de severek izliyorum. Kuzey Güneyde elbette aşk da olacak. Ayrıca Muhteşem Yüzyıl bu hamleleri sık-sık yapıyor
1. Sultan Süleyman her bölüm hareme giriyor
2. Hürrem her ay doğuruyor
3. Haremdeki kızlar saç-saça baş-başa kavga ediyorlar
4. Haremdeki kızlar Malkoçoğlundan daha çok dışarı çıkıyor.
Severek izlediğim dizi olsa da eleştirilecek taraflar bunlar. Bunun için önce Kuzeye değilde Hürreme bakmak lazım
4cuden bask hepsi dogru

Forum İstatistikleri

Konular
176,477
Üyeler
8,562
Son Üye
Aliepeto