Kıvanç Tatlıtuğ'u Muhteşem Yüzyıl yüzünden yatağa attılar

Μαнoni

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
704
Puanı
685
Muhteşem Yüzyıl dizisi ile rekabet halindeki Kuzey Güney'in senaristleri izleyici çekmek için deyim yerindeyse ne yapacaklarını şaşırdılar...Çarşamba gecelerinin iki amansız rakibi, Kuzey Güney ile Muhteşem Yüzyıl kapışması tam gaz devam ediyor.Haftalardır Star TV'nin rekortmen dizisi Muhteşem Yüzyıl'ı geçmeye çalışan Kuzey Güney, dün gece çok çarpıcı bir sahne ile rekabette öne geçmeye çalıştı.Dizinin geçen haftaki bölümünde Kıvanç Tatlıtuğ ile Zeynep karakterini canlandıran Merve Boluğur'u öpüştüren senaristler, bu hafta da iki ismi yatağa soktu.

Her hafta olduğu gibi Muhteşem Yüzyıl, Star TV'yi birinciliğe taşıdı... Muhteşem Yüzyıl AB grubu izleyicileri arasında 14.18 reyting ve 37,15 share ile en yakın rakibi Kuzey Güney'i resmen ikiye katladı... Kuzey Güney dizisi 6,84 reyting ve 17,79 share ile Kanal D'yi ikinci yaptı.

ben artık izlemiyorum kuzey güney i diğer ay yapım ve kanal d dizileri gibi aşk dizisine döndü işim olmaz bu saatten sonra

Reyting için Kıvanç'n yatağa girmesi anormal değil, aşk-ı memnu da yataktan çıkmıyordu. :d

aynen.daha da işim olmaz kuzey güneyle sadece bu sahne için değil hatta görmedim bile o sahneyi :D dizi sıkıcı ve tamamen aşk dizisi oldu saçmalamaya başladı

kuzey iste aksiyon yapmak istemis ama bu saaten sonra zor yakında sakarya fırat geçer bence

Seneryo geregi yapmak zorunda ellerinde baska birsey kalmadi zaten muhtesem yuzyili gecmesi zor biraz daha heyecanın artması lazım

Bu konunu hiç doğru bulmadım kreys. Yine Muhteşem Yüzyılı savunmuşsun. Zorla soğutuyorsun diziden. İki diziyi de severek izliyorum. Kuzey Güneyde elbette aşk da olacak. Ayrıca Muhteşem Yüzyıl bu hamleleri sık-sık yapıyor
1. Sultan Süleyman her bölüm hareme giriyor
2. Hürrem her ay doğuruyor
3. Haremdeki kızlar saç-saça baş-başa kavga ediyorlar
4. Haremdeki kızlar Malkoçoğlundan daha çok dışarı çıkıyor.
Severek izlediğim dizi olsa da eleştirilecek taraflar bunlar. Bunun için önce Kuzeye değilde Hürreme bakmak lazım

hee revan söyleyince aklıma geldi kuzey güney bunu yapıyor olabilir ama muhteşem yüzyıl çok daha fazlasını yaparak reyting kazanmaya çalışıyo paso haremi gösteriyolar başka bişey yok muhteşem yüzyılı 1 dk bile izlememiştim dün dedim dur bi 5 dk bakim nasıl diye harbiden tam kadın dizisi ve acayip sıkıcı nasıl izleniyosa

Bu konunu hiç doğru bulmadım kreys. Yine Muhteşem Yüzyılı savunmuşsun. Zorla soğutuyorsun diziden. İki diziyi de severek izliyorum. Kuzey Güneyde elbette aşk da olacak. Ayrıca Muhteşem Yüzyıl bu hamleleri sık-sık yapıyor
Severek izlediğim dizi olsa da eleştirilecek taraflar bunlar. Bunun için önce Kuzeye değilde Hürreme bakmak lazım

1 adam yaşlandı aartık sadece hürrem var
2 hürrem artık doğuramaz 5 çocuğu vardı hepsini doğurdu
3 her dizide kadınlar kavga ediyor
4 dizide malkoçoğlu her akşam dışarıdaydı-malkoçoğlu kalmadı zaten seneye kadar

Revan bu yaziyi ben yazmadım :)))))))))))) haber yazisi bu kaynak istiyosan veririm

kuzey her hafta dagilir her zamanki gibi revan kuzey falan dinlemez m.yüzyil :)

hee revan söyleyince aklıma geldi kuzey güney bunu yapıyor olabilir ama muhteşem yüzyıl çok daha fazlasını yaparak reyting kazanmaya çalışıyo paso haremi gösteriyolar başka bişey yok muhteşem yüzyılı 1 dk bile izlememiştim dün dedim dur bi 5 dk bakim nasıl diye harbiden tam kadın dizisi ve acayip sıkıcı nasıl izleniyosa
Aynen takas. İki diziyi de izliyorum ama Kuzey Güneyden çok bu hamleyi Muhteşem Yüzyıl yapıyor. Biz yıllarca Malkoçoğlunu havada uçarken, kılıç çekerken gördük. Burdakı Malkoçoğlu aşk böceği. Mesela Burak Özçivit iyi rol yapıyor. Onu eleştirmiyorum. Ama dizideki Malkoçoğlunu eleştiriyorum. Muhteşem Yüzyılı izliyorum ama eleştirilecek tarafı olunca da söylüyorum

Aynen takas. İki diziyi de izliyorum ama Kuzey Güneyden çok bu hamleyi Muhteşem Yüzyıl yapıyor. Biz yıllarca Malkoçoğlunu havada uçarken, kılıç çekerken gördük. Burdakı Malkoçoğlu aşk böceği. Mesela Burak Özçivit iyi rol yapıyor. Onu eleştirmiyorum. Ama dizideki Malkoçoğlunu eleştiriyorum. Muhteşem Yüzyılı izliyorum ama eleştirilecek tarafı olunca da söylüyorum

katılıyorum

kvançtan yaratılmaya çalışılan çakma tyler durden dan bahsediyo muyuz biz:F

Revan bu yaziyi ben yazmadım :)))))))))))) haber yazisi bu kaynak istiyosan veririm

kuzey her hafta dagilir her zamanki gibi revan kuzey falan dinlemez m.yüzyil :)
Ben zaten Muhteşem Yüzyılı da izliyorum ve zirvede olmasından memnunum. Ama eleştiri yapan yanlış yapmış Kuzey Güneyde iyi bir dizi. Sen Muheşem Yüzyılı severek izleye bilirsin ama bu Kuzey Güneyin kötü dizi olması anlamına gelmiyor. Ayrıca Kuzey Güney dağılmıyor. Muhteşem Yüzyıl karşısında muhteşem reytingler alıyor. Kuzey en fazla 8 gördü. Şimdi 6-7 reyting alıyor düşüş az. Ama Muhteşem 23-25 reyting gördü şimdi 14. Yani düşüş daha fazla. Eğer savaş sahneleri çekmezlerse bir az daha hayran kitlesini kaybedecek!

Ben zaten Muhteşem Yüzyılı da izliyorum ve zirvede olmasından memnunum. Ama eleştiri yapan yanlış yapmış Kuzey Güneyde iyi bir dizi. Sen Muheşem Yüzyılı severek izleye bilirsin ama bu Kuzey Güneyin kötü dizi olması anlamına gelmiyor. Ayrıca Kuzey Güney dağılmıyor. Muhteşem Yüzyıl karşısında muhteşem reytingler alıyor. Kuzey en fazla 8 gördü. Şimdi 6-7 reyting alıyor düşüş az. Ama Muhteşem 23-25 reyting gördü şimdi 14. Yani düşüş daha fazla. Eğer savaş sahneleri çekmezlerse bir az daha hayran kitlesini kaybedecek!
gene aynı saçmalık 23 reyting sadece 8 kanal varkendi şimdi sadece sakarya fırat en az 5 alıyor