Kanal D Kısmetse Olur | Genel Sohbet Konusu

Bu hafta Dani elenir diyorlar @Forumdash :D
Bu hafta hiç izlemedim. Gece dizilerimden sonra 1 saatçik göz atayım. Çok eksik hissettim:F
better than amine gülşe :A

beter ol pis ay yapımcı .ss
Yaa sana para mı veriyorlar en son lafı sen söylecen diye? Ya pis aypımcı oluyorum ya da hala sinir etmek için fauk demeler filan... Gereksiz yere cevap yazıyorsun:F neyse @sokak sanati ve @Bully'nin etkinlikleri bitsin de sinir edecek başka birini bulursun! (1 oy 1 oydur:Xmesajımızı da verelim)

Bu Hafta daninin elenmesi için çok büyük bir yanlış yapması gerek ve daha bir sıkıntı yok bu hafta Ceyda gidici bence..
ali ayça olacak
emre hazal
semih melis olacak
eser cansel

adnan-(ceyda - gider)-tankurt-dani-batuhan-mehtap eşsizler

Ve bugün Sosyal Medyaya büyük laf attılar
ayça ben evliymişim hala dedi güldü :F
hazalın bebeği sandığımız ablasının kızı çıktı :F
adnanın bebeği olduğu gizli sır olduğu ortaya çıktı :F
melisle batunun eski arkadaş olduğu ortaya çıktı :F

baya tırsmış kanal d ve ekibi kalite kattılar bu bölüm baya sedanın kızlarla buluşmasında kalite tavandı ekibi kutluyorum

Bu hafta hiç izlemedim. Gece dizilerimden sonra 1 saatçik göz atayım. Çok eksik hissettim:F

Yaa sana para mı veriyorlar en son lafı sen söylecen diye? Ya pis aypımcı oluyorum ya da hala sinir etmek için fauk demeler filan... Gereksiz yere cevap yazıyorsun:F neyse @sokak sanati ve @Bully'nin etkinlikleri bitsin de sinir edecek başka birini bulursun! (1 oy 1 oydur:Xmesajımızı da verelim)
Nasıl yani bizim etkinlikler bitince forumdan ayrılacak mısın yine. ss

gerçekler bunlar farukcuğum :A

Beraber gideriz.:F

yoo hiç söylemedin bana gizemliliği seviyodun :D ama madem söyledim diye hatırlıyorsun söyleyebilirsin ( bu faruk muhabbeti emroşun uydurmaları değilse ) :D
Hayır gerçek değil. Bu zatla bişey hakkında konuşuyorduk birinin yorumunu bana benzetmiş 2 senedir filan aynımismi sayıklıyor. Beni hayallerinde yaşatıyor işte:X ben adımı bu forumda bir kişiye söylemiştim o kişi de unutmuş :)

emroş ne la:(

algı rocks:A
Teşekkurler @primavera yumşak yerden yakaladın:A Emroş'u:F

Forum İstatistikleri

Konular
176,634
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy