Beni bu saçmalığa etiketleme lütfen.
Beni bu saçmalığa etiketleme lütfen.
Oscara yetişecem diye en gıcık oldugum adamın elenişini göremedim. Aaaaaa aha aha aha aha hönkür hönkür hönkür aaaaaa ahaaaaaa
better than amine gülşeBeni bu saçmalığa etiketleme lütfen.![]()
beter ol pis ay yapımcı .ssOscara yetişecem diye en gıcık oldugum adamın elenişini göremedim. Aaaaaa aha aha aha aha hönkür hönkür hönkür aaaaaa ahaaaaaa
Melis bazen çok sahte kaçiyor. Eskiden böyle değildi. Eskiden hem cadı hem masumu güzel götürüyordu.
Bu hafta hiç izlemedim. Gece dizilerimden sonra 1 saatçik göz atayım. Çok eksik hissettimBu hafta Dani elenir diyorlar @Forumdash![]()
Yaa sana para mı veriyorlar en son lafı sen söylecen diye? Ya pis aypımcı oluyorum ya da hala sinir etmek için fauk demeler filan... Gereksiz yere cevap yazıyorsunbetter than amine gülşe
beter ol pis ay yapımcı .ss
Nasıl yani bizim etkinlikler bitince forumdan ayrılacak mısın yine. ssBu hafta hiç izlemedim. Gece dizilerimden sonra 1 saatçik göz atayım. Çok eksik hissettim
Yaa sana para mı veriyorlar en son lafı sen söylecen diye? Ya pis aypımcı oluyorum ya da hala sinir etmek için fauk demeler filan... Gereksiz yere cevap yazıyorsunneyse @sokak sanati ve @Bully'nin etkinlikleri bitsin de sinir edecek başka birini bulursun! (1 oy 1 oydur
mesajımızı da verelim)
Gün ola hayrolaNasıl yani bizim etkinlikler bitince forumdan ayrılacak mısın yine. ss
gerçekler bunlar farukcuğumBu hafta hiç izlemedim. Gece dizilerimden sonra 1 saatçik göz atayım. Çok eksik hissettim
Yaa sana para mı veriyorlar en son lafı sen söylecen diye? Ya pis aypımcı oluyorum ya da hala sinir etmek için fauk demeler filan... Gereksiz yere cevap yazıyorsunneyse @sokak sanati ve @Bully'nin etkinlikleri bitsin de sinir edecek başka birini bulursun! (1 oy 1 oydur
mesajımızı da verelim)
Bu hafta hiç izlemedim. Gece dizilerimden sonra 1 saatçik göz atayım. Çok eksik hissettim
mesajımızı da verelim)
Ne alaka yılan.better than amine gülşe
beter ol pis ay yapımcı .ss
izmire dönünce izlemicem zatenNe alaka yılan.Zaten bu program Kanal D'de olmasa izlemezdin o yüzden fazla üstelemiycem fanfino seni.
![]()
Melise ne oldu. Sürekli onun hakkında capsler var.Bu hafta Dani elenir diyorlar @Forumdash![]()
Melise ne oldu. Sürekli onun hakkında capsler var.Yok cadı yok büyücü filan.
Kavga mı oldu.
yoo hiç söylemedin bana gizemliliği seviyodunSana adımı söylememişmiydim bi ara?
emroş ne layoo hiç söylemedin bana gizemliliği seviyodunama madem söyledim diye hatırlıyorsun söyleyebilirsin ( bu faruk muhabbeti emroşun uydurmaları değilse )
![]()
algı rocksSana adımı söylememişmiydim bi ara?
Hayır gerçek değil. Bu zatla bişey hakkında konuşuyorduk birinin yorumunu bana benzetmiş 2 senedir filan aynımismi sayıklıyor. Beni hayallerinde yaşatıyor işteyoo hiç söylemedin bana gizemliliği seviyodunama madem söyledim diye hatırlıyorsun söyleyebilirsin ( bu faruk muhabbeti emroşun uydurmaları değilse )
![]()
Teşekkurler @primavera yumşak yerden yakaladınemroş ne la
algı rocks![]()