Kısa Kısa Yabancı Dizi Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne alaka tanrı olmasıyla? Babası sahiplenirken çocuktu sonucta
Anasının karnindan şu haliyle fırlamamiştir (film için diyorum)
Gençlik deyince o kadar da küçüklüğü olmak zorunda değil sen de abartma
Bilmem kaç yüz yıl öncesini konu alır dizi mesela ve yine Tom Hiddleston canlandırabilir

Reactions: Forumdash
Gençlik deyince o kadar da küçüklüğü olmak zorunda değil sen de abartma
Bilmem kaç yüz yıl öncesini konu alır dizi mesela ve yine Tom Hiddleston canlandırabilir
Gençlik/kücük deyince aklıma 11-19 yaş arası geliyor yani
sinema/dizi kültüründe de böyledir
Loki insan yaşına göre 35-40 arasında görünümünde değil mi? ona göre gençlik denildiğinde de en fazla 21 yaş göunumunde birini bulurlar

Reactions: MasacRE
Bence o kadar küçüklüğü olmayacak
Şimdi baktım Loki yaklaşık 1050 yaşındaymış. Bu MCU evreninde en eski tarihi anlatan film Kaptan Amerika o da 2. dünya savaşı yıllarında yani 1940 civarı. Bence o zamanlarda olur dizide veya biraz daha öncesi işte. Loki de 970 yaşında falan arz-ı endam eder böylece

Yaa bizim dünya yaşımı olarak hesapla
Loki'nin tipi 30-40 arası değilmi? Gençliği bile çekilse en fazla 21 olur heralde diyorum

Reactions: MasacRE
Nasıl oynama ihtimali arttı
Gençlik yılları da cekilebilirmiş diyor @MasacRE
Mesela Batman'i düşün. Çocukluk yılları TV'de büyüklük yılları sinemada
Gençlik de olsa aynı kişi canlandırabilir, Loki insan değil tanrı
@Forumdash ne istiyorsun bu adamdan ayoll
Kendi zibidini oynatmayı düşünmüyorsundur herhalde o 1 kerelik birşeydi daha kapıdan içeri giremez malum sahış
@xemrexxx

Yaş konusunda gerçekten anlaşamadık
1050 yaşi 35-40 gibi görünüyorsa 525 yaşi 17-20 yaş arası görünür. İnş bu sefer anlaştik
Sadece geçmişte olacağı belli dizinin, o kadar geriye gitmezler diyorum ben de işte
Aaa kaç yıl önce olursa olsun adamı azıcık gencleştirip aynı adamla devam ederler
Okadar vampir dizisi izlyorsun abiciğim Klauslar taaa ilk insan dönemlerine nerdeyse dönüyorlar şuankı halleriyle

Aaa kaç yıl önce olursa olsun adamı azıcık gencleştirip aynı adamla devam ederler
Okadar vampir dizisi izlyorsun abiciğim Klauslar taaa ilk insan dönemlerine nerdeyse dönüyorlar şuankı halleriyle ?A
Vampirler yaşlanmazlar. Isırıldıkları yaşta kalırlar. LOKİ'yı buyuten adam ve karısı neden yaşlıydı

Reactions: Çiğdem
Yaş konusunda gerçekten anlaşamadık
1050 yaşi 35-40 gibi görünüyorsa 525 yaşi 17-20 yaş arası görünür. İnş bu sefer anlaştik
Hayır anlaşamadık
Sana diyorum ki dizi o kadar geçmişte geçmek zorunda değil
100 yıl kadar öncesi yeterli olur, onu da yine aynı oyuncu canlandırır