Royal_Highness
Favori Üye
Ayrilamaz Real Madrid. Daha öncede Uefadan hariç lig kuralım dediler kaldı öyle. Basit değil bu işler
Hahah bakalım kim hakem gelecek birde haberim yok diyor hakemden
Temmuz 2024'teki AçıklamasıHahah bakalım kim hakem gelecek birde haberim yok diyor hakemden![]()
Lig bu haldeyse tek suçlu federasyon değil elbet takımlardan tut taraftara kadar herkes suçluTemmuz 2024'teki AçıklamasıTükürdüğünü yalamak bu olsa gerek
Adananın maçtan çekilmesi bir yerde okudum yayıncı kuruluş vara tek açıdan gösterdiler yabancı var hakemi bulamamış hakeme wait demişLig bu haldeyse tek suçlu federasyon değil elbet takımlardan tut taraftara kadar herkes suçlu![]()
Yok hakem tam göremiyor penaltı diyor. Var hakemi o da penaltı diyor yani yabancı olmasına rağmenAdananın maçtan çekilmesi bir yerde okudum yayıncı kuruluş vara tek açıdan gösterdiler yabancı var hakemi bulamamış hakeme wait demiş
Ama anlamamış bizim hakemler Uefann İngilizcesinde A sıfırın altında @RüzgarGülü
Tek açıdan yollamışlar yayıncı kuruluş @RüzgarGülüYok hakem tam göremiyor penaltı diyor. Var hakemi o da penaltı diyor yani yabancı olmasına rağmen![]()
Adananın maçtan çekilmesi bir yerde okudum yayıncı kuruluş vara tek açıdan gösterdiler yabancı var hakemi bulamamış hakeme wait demiş
Ama anlamamış bizim hakemler Uefann İngilizcesinde A sıfırın altında @RüzgarGülü
Danimarkalı VAR hakemi o maçtan sonran FIFA'yaYok hakem tam göremiyor penaltı diyor. Var hakemi o da penaltı diyor yani yabancı olmasına rağmen![]()
Hahhaha hakem hedef olunca kaçıyor hemenDanimarkalı VAR hakemi o maçtan sonran FIFA'ya
"Beni bir daha Türk maçlarında görevlendirmeyin." diye başvurmuş.
Bu mesajı okuyunca @Damien Duff yazmış sandımDanimarkalı VAR hakemi o maçtan sonran FIFA'ya
"Beni bir daha Türk maçlarında görevlendirmeyin." diye başvurmuş.
Yapay zeka kullanıyor pompy ya ondan