Royal_Highness
Aktif Üye
Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için ön plana çıkan isim Halil Umut Meler. (DHA) pic.twitter.com/S1bMzYEgXd
— GaGa (@GaGa_Haber) February 18, 2025
Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için ön plana çıkan isim Halil Umut Meler. (DHA) pic.twitter.com/S1bMzYEgXd
— GaGa (@GaGa_Haber) February 18, 2025
Real Madrid, hakem kararları nedeniyle La Liga'dan ayrılıp başka bir lige geçmeyi planlıyor.
— GaGa (@GaGa_Haber) February 17, 2025
(Sport) pic.twitter.com/Crzu5L4meL
@RüzgarGülü @The_Erinch @Yakamoz-Asi @TenTenTFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu: Derbinin yönetimini dünya çapında kaliteli bir yabancı hakeme emanet edeceğiz. pic.twitter.com/DQ8aJovEOJ
— BBO Sports (@bbosports) February 19, 2025
Ayrilamaz Real Madrid. Daha öncede Uefadan hariç lig kuralım dediler kaldı öyle. Basit değil bu işlerReal Madrid, hakem kararları nedeniyle La Liga'dan ayrılıp başka bir lige geçmeyi planlıyor.
— GaGa (@GaGa_Haber) February 17, 2025
(Sport) pic.twitter.com/Crzu5L4meL
Hahah bakalım kim hakem gelecek birde haberim yok diyor hakemden@RüzgarGülü @The_Erinch @Yakamoz-Asi @TenTenTFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu: Derbinin yönetimini dünya çapında kaliteli bir yabancı hakeme emanet edeceğiz. pic.twitter.com/DQ8aJovEOJ
Temmuz 2024'teki AçıklamasıHahah bakalım kim hakem gelecek birde haberim yok diyor hakemden![]()
İbrahim Hacıosmanoğlu: Ben olduğum sürece yabancı hakem gelmeyecek
— P İ T B U L L (@atavratpitbull) February 19, 2025
- Tff'yi sen yönetmiyorsun ki, dostun yönetiyor. pic.twitter.com/4B5KO7RrKQ
Lig bu haldeyse tek suçlu federasyon değil elbet takımlardan tut taraftara kadar herkes suçluTemmuz 2024'teki AçıklamasıTükürdüğünü yalamak bu olsa gerek
İbrahim Hacıosmanoğlu: Ben olduğum sürece yabancı hakem gelmeyecek
— P İ T B U L L (@atavratpitbull) February 19, 2025
- Tff'yi sen yönetmiyorsun ki, dostun yönetiyor. pic.twitter.com/4B5KO7RrKQ
Adananın maçtan çekilmesi bir yerde okudum yayıncı kuruluş vara tek açıdan gösterdiler yabancı var hakemi bulamamış hakeme wait demişLig bu haldeyse tek suçlu federasyon değil elbet takımlardan tut taraftara kadar herkes suçlu![]()
Yok hakem tam göremiyor penaltı diyor. Var hakemi o da penaltı diyor yani yabancı olmasına rağmenAdananın maçtan çekilmesi bir yerde okudum yayıncı kuruluş vara tek açıdan gösterdiler yabancı var hakemi bulamamış hakeme wait demiş
Ama anlamamış bizim hakemler Uefann İngilizcesinde A sıfırın altında @RüzgarGülü
Tek açıdan yollamışlar yayıncı kuruluş @RüzgarGülüYok hakem tam göremiyor penaltı diyor. Var hakemi o da penaltı diyor yani yabancı olmasına rağmen![]()
Adananın maçtan çekilmesi bir yerde okudum yayıncı kuruluş vara tek açıdan gösterdiler yabancı var hakemi bulamamış hakeme wait demiş
Ama anlamamış bizim hakemler Uefann İngilizcesinde A sıfırın altında @RüzgarGülü
Danimarkalı VAR hakemi o maçtan sonran FIFA'yaYok hakem tam göremiyor penaltı diyor. Var hakemi o da penaltı diyor yani yabancı olmasına rağmen![]()
Hahhaha hakem hedef olunca kaçıyor hemenDanimarkalı VAR hakemi o maçtan sonran FIFA'ya
"Beni bir daha Türk maçlarında görevlendirmeyin." diye başvurmuş.
Bu mesajı okuyunca @Damien Duff yazmış sandımDanimarkalı VAR hakemi o maçtan sonran FIFA'ya
"Beni bir daha Türk maçlarında görevlendirmeyin." diye başvurmuş.
@RüzgarGülü @The_Erinch @Yakamoz-Asi @TenTenTFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu: Derbinin yönetimini dünya çapında kaliteli bir yabancı hakeme emanet edeceğiz. pic.twitter.com/DQ8aJovEOJ
Galatasaray'dan derbide yabancı hakemle ilgili açıklama:
— Pusholder (@pusholder) February 19, 2025
"Bahsi geçen hakem, MHK Talimatı gereği 2024-2025 sezonuna dair lisans çıkartmış, vize ücretini yatırmış ve İl Hakem Kurulu’na bu evraklarını ibraz etmiş midir?
Muhtemel yabancı hakem, 2 Ocak 2025 tarihinde ilan edilen…
Galatasaray: "Kimler tarafından ısmarlandığı hepimizce malum olan hakem isimleri üzerinden yapılan ön hazırlıkları görüyoruz.
— Pusholder (@pusholder) February 19, 2025
Tüm çalışmaların rakibimiz lehine bir sonuç yaratmak, eğer bu olmazsa, daha önce örneklerini yaşadığımız gibi, maçı bitirmeme olduğunun farkındayız."
Yapay zeka kullanıyor pompy ya ondan
🟡🔴 Galatasaray x Fenerbahçe 🟡🔵 | #GSvFB
— beIN SPORTS Türkiye (@beINSPORTS_TR) February 18, 2025
⚔ #TrendyolSüperLig'in zirvesinde dev mücadele...
🌟 "Her formanın bir hikayesi vardır..."
🔜 24 Şubat Pazartesi | 20.00
📺 #beINSPORTS 1 pic.twitter.com/6xhCLePjfX
SON DAKİKA: Galatasaray - Fenerbahçe derbisini, Sloven hakem Slavko Vincic yönetecek. pic.twitter.com/PeWp2ntSOm
— Pusholder (@pusholder) February 20, 2025
SON DAKİKA: Galatasaray - Fenerbahçe derbisini, Sloven hakem Slavko Vincic yönetecek. pic.twitter.com/PeWp2ntSOm
— Pusholder (@pusholder) February 20, 2025