Keith Long
Favori Üye
Kos adasında Stadyum varKos adasinda kac takim var ki? Yunan liginde mi bunlar? Atina'da mac olursa ucakla mi gidiyorlar?
Uçakla yada feribotlaTamam da bunlar kendi kendine mi oynuyor, lig maclarina nasil gidiyorlar?
Kendi adalarında oynuyorlardır.Tamam da bunlar kendi kendine mi oynuyor, lig maclarina nasil gidiyorlar?
hayır feribotla gitmişler Yunanistan süper ligine çıktığı zaman @12.AdamKendi adalarında oynuyorlardır.
İrlandada yasakSöyle birşey dolaşıyor yalan mı gerçek mi bilmiyorum. Olursa da nasıl olacak zor bence. Korkutmak için yapılan birşey diye düşünüyorum. @12.Adam
Emniyet, derbiyi IPTV üzerinden izleyenlerin IP adreslerini tespit etti. İzleyenler hakkında işlem başlatılacak. (Fotospor)
Haberi bende Twitter’dan okudum, inandırıcı gelmedi.Göz korkutmak amacıyla yapılmış gibi.Ben derbiyi izledim buna benzer bir yolla hiçte birşey olmadı.Söyle birşey dolaşıyor yalan mı gerçek mi bilmiyorum. Olursa da nasıl olacak zor bence. Korkutmak için yapılan birşey diye düşünüyorum. @12.Adam
Emniyet, derbiyi IPTV üzerinden izleyenlerin IP adreslerini tespit etti. İzleyenler hakkında işlem başlatılacak. (Fotospor)
Ucuz olsa keşke burda da yasak olsa.İrlandada yasak
Maç esnasında da engellemek için yeni sistem dekan devreye alındı dediler birşey olmadı herkes maçı yayınladı.Haberi bende Twitter’dan okudum, inandırıcı gelmedi.Göz korkutmak amacıyla yapılmış gibi.Ben derbiyi izledim buna benzer bir yolla hiçte birşey olmadı.
Dekan mı?Ucuz olsa keşke burda da yasak olsa.tabiki herşeyin yasal yerden izlenmeli bein sportz candır(aman karşı çıkmayın ip adreslerimiz ellerinde)
------
Maç esnasında da engellemek için yeni sistem dekan devreye alındı dediler birşey olmadı herkes maçı yayınladı.
T9 hatası. Felan olacaktı.Dekan mı?
Takım yenemeyince patlatıyor her yeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?