S.G.A.T.
Favori Üye
Çok net. Gitti şampiyonluk umudumuz gitti.
Daha 2. haftadayız. Bence şampiyon Fenerbahçe olacak.Çok net. Gitti şampiyonluk umudumuz gitti.
Keşke olsa ama Ferdi de gitti. Bende o sene bu sene demek istiyorum ama zor umudum çok yok.Daha 2. haftadayız. Bence şampiyon Fenerbahçe olacak.
O sene bu sene. KesinKeşke olsa ama Ferdi de gitti. Bende o sene bu sene demek istiyorum ama zor umudum çok yok.
Birşey anlamadım malesef yeni TFF başkanı gibiyim şu anTürkiye kupasının statüsünü yeni tff başkanı anlamamış Ön eleme oynadıklarını görmemiş
Eski tff başkanı üç ön eleme eklemiş
Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş Trabzon ve Başakşehir için
Sonra Düzeltmiş Yeni Tff başkanı
@12.Adam @RüzgarGülü
Eski tff başkanı ön eleme oynatacakmışBirşey anlamadım malesef yeni TFF başkanı gibiyim şu an
Yine anlamadım ama teşekürlerEski tff başkanı ön eleme oynatacakmış
Fenerbahçe Beşiktaş Galatasaray Trabzon
Başakşehir 3 tane
Onu anlayamamış ilk yayınladığında
Sonra düzeltmiş @RüzgarGülü
Eski tff başkanı 3 tane öneleme oynayacaktı Avrupa’ya katılan 5 takım süper ligde Türkiye kupasında onu düzeltmişYine anlamadım ama teşekürler
Bizden 59 milyon Euro istediReis onu bilmiyorum da, Osimhen’i alıyormuşuz, Fener ve BJK taraftarları çıldırıyor şu an kıskançlıktan
Kiralikmis. Bakalım gelsin lige görelim kalitesini. Gerçi iyi futbolcuyu oynatmıyorlar ama lige bakacağızReis onu bilmiyorum da, Osimhen’i alıyormuşuz, Fener ve BJK taraftarları çıldırıyor şu an kıskançlıktan
Batshuayi Fener’den 2.forvetlikten kaçtı 3.forvet oldu pompy’nin dediği gibiKiralikmis. Bakalım gelsin lige görelim kalitesini. Gerçi iyi futbolcuyu oynatmıyorlar ama lige bakacağız
Defans da lazım o bekler ne öyleBatshuayi Fener’den 2.forvetlikten kaçtı 3.forvet oldu pompy’nin dediği gibi
Osimhen’i besleyecek adam lazım yoksa işte yaramaz Güçlü bir orta saha ve kanata da ihtiyacımız var
Defansımızda da sıkıntı var doğru ama 5 atıp 3 yemeyi tercih ederim Young Boys’a çözüm üretemedik öncelikle goller bulmak gerekiyor defansa bir şekilde çözümler buluyor Okan hoca devşirme beklerleDefans da lazım o bekler ne öyle
Zaten bu dediklerin olursa Avrupa Ligi'nde çeyrek final garanti
Güzel takım ligde güzel rekabet sağlar. Takımlar güzel olsun da ülkemde hakem hatası oyuncu hatası yerine güzel goller konuşalımDefansımızda da sıkıntı var doğru ama 5 atıp 3 yemeyi tercih ederim Young Boys’a çözüm üretemedik öncelikle goller bulmak gerekiyor defansa bir şekilde çözümler buluyor Okan hoca devşirme beklerle