Kısa Kısa Müzik Dünyasından Haberler ve Sohbet Konusu

Mümkünse bir daha sarı saç yapmasın.
Yaşına yüksek göstermiş saç rengi.

Tebrikler Rİhanna'ya ama artık bir klip yayınlansın yani.

Albüm tam olrak çıkmadı daha galiba zaten. Turne başlıyor yakında ama hala klip yok.
Kadın manyak.

Torrentten oyun ya da muzik indirme gibi bi alışkanlığım yok (neden yoksa) youtube bari yukleseler. Gaga ve Rihanna iyice sektörden uzaklaştılar.:/ hiç önem vermiyorlar youtube filan.

Bende indirmedim. 26 Şubatı bekliyorum. Alacağım bir tane albüm.

Albüm tam olrak çıkmadı daha galiba zaten. Turne başlıyor yakında ama hala klip yok.
Kadın manyak.

Bende indirmedim. 26 Şubatı bekliyorum. Alacağım bir tane albüm.
inceleme yada albümü ilk dinleme reaksiyon videosu yap
şaka bi yana kartoneti paylaş

Rihanna i-tunes'de Work şarkısı ile 2.lige yükseldi. 2 güne zirvede.

Beyonce'un Süper Bowl performansında sadece zenci dansçıları kullanmasını ırkçılık olarak görenler Grammy Gecesinde propaganda yapacakmış.😱 @Ahmad @Forumdash @Titanium @OzaN @-potterhead-

Oscar ödüllerin de mi neydi, hiç zenci yok diye tepki gösteriyorlardı, buna da göstermeleri doğal, hatta buna itafen yapılmış bir olay, bence.

Orada ki psikolojik durumu bilmiyorum ama bana artık çok abartılıyor bu konular gibime geliyor, hatta bıktırtıcı düzeyde bu muhabbetin bir daha açılmaması gerekiyor bence. Kanayan yarayı kaşımaya çalışıyorlar.

@sokak sanati Facebook'ta o sayfayi sen de takip ediyor musun?

Lana'ma laf yok.ss
Azcık öyledir, b*tch. ❤
He ben de beğeniyorum o sayfayı güzel.

Ay navy diyo bi de, unlike yapmam lazim acilen.ss

Aa o sayfayı takip eden tek kişi değilmişim burada.

Ayrıca Navy falan değil. Onlar kim şarkı çıkarıp tutturursa onu öven paylaşımlar yapıyorlar bir sürü. Hello çıktığında sayfada sadece Hello haberleri vardı.

Justin Bieber 'Sorry' inanılmaz artiş yaşıyor, 2 haftaya falan 1 milyar olur. Ekim'de yayınlanmiş klip için çok iyi.
What Do You Mean ve albümün diğer videoları da çok yüksek izlenmelerde.
Bu albüm Justin için önyargıları kaldirdi bence. Ayrıca VEVO kanalı sadece 1D'den daha az aboneye sahib, yakinda onları da geçer bence.
Genel kanalın izlenmesi ise 9.1 Milyar ile en yüksek sayıya ulaştı.

Türkiye'de o önyargının kolay kolay kırılacağını zannetmiyorum.