- Reaksiyon puanı
- 58,344
- Puanı
- 1,061
YouTube'de neden yayınlamiyor ki?
Ben konusunu açmak istemiştim ama yok orada![]()
İlk başta yayınlamiyor sonra yüklüyor. Daha fazla para için işte.
YouTube'de neden yayınlamiyor ki?
Ben konusunu açmak istemiştim ama yok orada![]()
Şarkının içeriği tamamen cinsellikle alakalı. Klipte çok uyumlu olmuş. İkisi de iğrenç😕https://www.selenagomez.com/handstomyself
Selena'nın yeni klibi gelmiş.@yigit_00 çatlasın ama bu şarkıya istediğin gibi laf edebilirsin.
ÖÇok kötü ama klip hoş dimi @destere .
@Ahmad @OzaN @hayret bi şey @Harunnn60 @turkuazz @-potterhead-
Adele'in kırdığı rekorların yasını kırabilir inşallah pek ümit olmasa daEkli dosyayı görüntüle 48599 Ekli dosyayı görüntüle 48599
Samsung 1 milyon Rihanna albümü almış ve ilk gün ilk hafta satışı 1 milyon olarak kayıtlara düşmüş. Rekor böyle kırılır @Harunnn60@Ahmad @OzaN @yigit_00
@-potterhead- sanada nanik.Adele vefat.
![]()
Adele'in kırdığı rekorların yasını kırabilir inşallah pek ümit olmasa da![]()
Dur indireyim Kickass'de varsaAlbümü dinledin mi.Valla ben bu kadının yaptığı işi anlamadım. 2 cd olarak çıkartacakmış. Anti2 gelecek sanırım yakında.
Albüm netten 4 milyon indirilmiş.😱
Dur indireyim Kickass'de varsa![]()
Yok ama yakında düşer![]()
Geldiğini belli ettin şimdi.Ekli dosyayı görüntüle 48599 Ekli dosyayı görüntüle 48599
Samsung 1 milyon Rihanna albümü almış ve ilk gün ilk hafta satışı 1 milyon olarak kayıtlara düşmüş. Rekor böyle kırılır @Harunnn60@Ahmad @OzaN @yigit_00
@-potterhead- sanada nanik.Adele vefat.
![]()
Geldiğini belli ettin şimdi.
Samsung destek vermese biraz zor olurdu.![]()
Ahahah desene daha keyifli olur geceBeyonce'un Süper Bowl performansında sadece zenci dansçıları kullanmasını ırkçılık olarak görenler Grammy Gecesinde propaganda yapacakmış.😱 @Ahmad @Forumdash @Titanium @OzaN @-potterhead-
Ahahah desene daha keyifli olur geceBeyonce da hep bi mesaj verici
![]()
Bence Okan'daki gibi olur. Beyaz'lar çıkar soyunurBeyazda ki gibi oluyormuş.![]()
Efsane resmen.@Forumdash @OzaN @Ahmad @Harunnn60 @-potterhead- @GunesinOglu
Buda @Ahmad 'in Lana'sı.Ekli dosyayı görüntüle 48707
Anti hala spotify'a gelmedi dinleyemedimLDR'in ruhu o**** galiba
klipleri bi erotik sarışın halide p***starları gibi
ilk resmi daha iyi ikincide yüzü kaymış
![]()