Lana Del Rey yeni albümünde şarkilarin daha haraketli olacağını açiklamış.
Allah'ım sen bizleri duydun.
@sokak sanati @Harunnn60
@sokak sanati @Harunnn60
Ben sana ne demiştim Ahmet.Lana Del Rey yeni albümünde şarkilarin daha haraketli olacağını açiklamış.
@sokak sanati @Harunnn60
Lana Del Rey yeni albümünde şarkilarin daha haraketli olacağını açiklamış.
@sokak sanati @Harunnn60
Aynen ya günün en güzel haberi.Ben sana ne demiştim Ahmet.Sonunda Lana bizi duydu.
Ya haraketli derken Summertime Sadness, National Anthem falan tarzi diyor.Ben hiç hareketli dinlemedim bundan.ss Hep bir trajedi.
Aynen ya günün en güzel haberi.
Ya haraketli derken Summertime Sadness, National Anthem falan tarzi diyor.
Son 2 albümde aşırı slow'du eskilere göre.
Yapması gereken Summer Sadness sonra Born to die gibi şarkılar yapmak. Mesela High the by Beach, Honeymonn albümünde daha çok dinlenmiş. Niye peki şarkı diğer şarkılara göre daha hareketliHee Bi Born to die gelirse dinlerim o zaman.
Yapması gereken Summer Sadness sonra Born to die gibi şarkılar yapmak. Mesela High the by Beach, Honeymonn albümünde daha çok dinlenmiş. Niye peki şarkı diğer şarkılara göre daha hareketli
Yani Lana çok doğru bir karar vermiş bence.
Born to Die her dinlediyimde depresyona girirem.Hee Bi Born to die gelirse dinlerim o zaman.
Queen. ❤Tam da Lana Del Rey konseri izlerken bu konuda Lana Del Rey konuşulduğunu görmek ilginç tesadüf oldu. Şimdi NR1'da enfes bir konseri var, fırsatınız varsa bakın derim.
Born to Die her dinlediyimde depresyona girirem.
Queen. ❤
İzleyemiyorum.
Unutmuşum bu olayı niye kaybetmiş ki?Ekli dosyayı görüntüle 48983
Kesha mahkemeyi kaybetdi. Kendisine tecavüz etmiş adamla 2 yıl çalişmak zorunda ve ya müzikden uzaklaşmalı.
Şu resime baktikca ağlayasim geliyor. Çok kötü hissediyorum.
@sokak sanati @OzaN @yigit_00 @Titanium @Harunnn60 @GunesinOglu
Yazık ya.Ekli dosyayı görüntüle 48983
Kesha mahkemeyi kaybetdi. Kendisine tecavüz etmiş adamla 2 yıl çalişmak zorunda ve ya müzikden uzaklaşmalı.
Şu resime baktikca ağlayasim geliyor. Çok kötü hissediyorum.
@sokak sanati @OzaN @yigit_00 @Titanium @Harunnn60 @GunesinOglu
Bugündü mahkeme, karşı tarafı haklı bulmuşlar.Unutmuşum bu olayı niye kaybetmiş ki?
O zaman bitecek sözleşme, evet sonra özgür olacak.Yazık ya.2 yıl bekleyecek o zaman. O süre bitince özgür mü olacak müzik yaparken filan?
Dr. Luke kendisini "Onu ben ünlü yaptım." diye savunmuş ve haklı bulmuşlar. @Ahmad @sokak sanati @Harunnn60 @OzaN Ne alaka bilmiyorum gerçekten. Onu ünlü yapmış olması, tecavüz edebileceği anlamına mı geliyor?
Mahkemeden çıktıktan sonra da, kendisini bekleyen hayranlarına her birine sarılıp "Bu adil değil." diye ağlamaya devam etmiş.
Çok yazık oldu. Çokta güzel müzik yapıyordu.
Bir daha eskisi kada popüler olmaz bence çünkü bu adam sürekli onu engellemeye çalışır.Dr. Luke kendisini "Onu ben ünlü yaptım." diye savunmuş ve haklı bulmuşlar. @Ahmad @sokak sanati @Harunnn60 @OzaN Ne alaka bilmiyorum gerçekten. Onu ünlü yapmış olması, tecavüz edebileceği anlamına mı geliyor?
Mahkemeden çıktıktan sonra da, kendisini bekleyen hayranlarına her birine sarılıp "Bu adil değil." diye ağlamaya devam etmiş.
Şimdi 2 yıl boyunca ya hiç müzik yapamayacak, ya da 2 yıl boyunca o adamla çalışmak zorunda. Bildiğim kadarıyla 2 yıl sonra özgür. 🙁
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?