Kısa Kısa Müzik Dünyasından Haberler ve Sohbet Konusu

Hee Bi Born to die gelirse dinlerim o zaman.
Yapması gereken Summer Sadness sonra Born to die gibi şarkılar yapmak. Mesela High the by Beach, Honeymonn albümünde daha çok dinlenmiş. Niye peki şarkı diğer şarkılara göre daha hareketli
Yani Lana çok doğru bir karar vermiş bence.

Olsun beni yine travmalardan travmalara sürüklesin.
Sıkıcı şarkı sevmiyorum.

Tam da Lana Del Rey konseri izlerken bu konuda Lana Del Rey konuşulduğunu görmek ilginç tesadüf oldu. Şimdi NR1'da enfes bir konseri var, fırsatınız varsa bakın derim.

Çok trajik gerçekten. Para ve güç konuştu yine.

Dr. Luke kendisini "Onu ben ünlü yaptım." diye savunmuş ve haklı bulmuşlar. @Ahmad @sokak sanati @Harunnn60 @OzaN Ne alaka bilmiyorum gerçekten. Onu ünlü yapmış olması, tecavüz edebileceği anlamına mı geliyor?

Mahkemeden çıktıktan sonra da, kendisini bekleyen hayranlarına her birine sarılıp "Bu adil değil." diye ağlamaya devam etmiş.

Çok yazık oldu. Çokta güzel müzik yapıyordu.

Bir daha eskisi kada popüler olmaz bence çünkü bu adam sürekli onu engellemeye çalışır.
Bu haberi görünce aklıma Petek Dinçöz-Can Tanrıyar davası geldi. O davadan sonra da Petek eski ününü kaybetmişti.

Şimdi 2 yıl boyunca ya hiç müzik yapamayacak, ya da 2 yıl boyunca o adamla çalışmak zorunda. Bildiğim kadarıyla 2 yıl sonra özgür. 🙁

Valla ben o sektörde her şeyi gördüm. Em sevdiğim Rihanna bile Chris ile düet yapabiliyor. Düşün durumu. Her şey olur.