Sonuç olarak Cuma günleri Arka Sokaklar diğer dizilerden daha çok izleniyor.Total'i çok iyi olup da AB'si yerlerde sürünen hiçbir dizi uzun süre devam edemez ama AB'si iyi olup Total'i daha düşük olmasına rağmen devam edenler oluyor. Zira reklamverenler (yani bir dizinin devam etmesini sağlayan en büyük etmen) AB ve ABC'ye bakıyor bilmem anlatabildim mi.![]()
Gördüm o diziyi, pek ilgimi çekmedi ama tutar o dizi. Ben izleyemeyeceğim maalesef.Kod adı, Hazal Kaya'cığımın Buğra Gülsoy ile başrolünü paylaştığı yeni dizi.
Onu sana söylemiştim aslında da alıntı yapınca iki cümle gibi oldu.Akrep'te Ferda'nın ilk bölümde tokatla ölen kardeşi Berna, Başak Daşman oluyor.
![]()
Yoo üç grubun ikisinde Kırmızı Oda galip yani kimin en çok izlendiği belli.Sonuç olarak Cuma günleri Arka Sokaklar diğer dizilerden daha çok izleniyor.
Gördüm o diziyi, pek ilgimi çekmedi ama tutar o dizi. Ben izleyemeyeceğim maalesef.
Bu dizi kimi konuk etse de bir çorap söküğü dikemez, zaten milletin hayatı trajedi olmuş. Üstüne halkın psikolojilerini daha çok bozuyorlar.![]()
Trajedi Odası'nın kıskanılacak hangi yönü var ki? Reyting desen MA önde. Popülarite desen yine öyle. Kadro desen Ezgi Mola tek başına herkese yeter. Sen Melisa Şenolsun'u kıskanıyorsun anlaşılan, İnci karakteri için ilk kendisinin düşünüldüğünü duyduktan sonra böyle davranmanı çok iyi anlıyorum.Yoo üç grubun ikisinde Kırmızı Oda galip yani kimin en çok izlendiği belli.
Kıskançlığını çok iyi anlıyorum KO böyle efsane oyuncularla yola devam ederken Masumlar Melisa Şenolsun gibi yetersiz bir isim ve çakma İnci'siyle cücük gibi kaldığı için.![]()
Ha al işte demiştim sana dereyi görmeden paçayı sıvama diye.Beklenen tarih, yeni sezon tanıtımı da çok güzel olmuş. Gelen isimlerin hepsi konuk oyuncu anlaşılan, kalıcı oyuncu gelmeyecek mi acaba? Yeni sezonu da izleyeceğim gibi görünüyor.![]()
Beğendim tanıtımı, ilk bölümü de görmek lazım ama beğenirim kesinHa al işte demiştim sana dereyi görmeden paçayı sıvama diye.Dediğime geldin neyse ki.
![]()
Beğenirsin beğenirsin yine bomba gibi geliyoruz.Beğendim tanıtımı, ilk bölümü de görmek lazım ama beğenirim kesin![]()
Hayır tamamlamadım, tamamlamaya gerek yok hikayeler bitti zaten bir de onu izleyemem. Yeni sezonu izleyeceğime şükret.Beğenirsin beğenirsin yine bomba gibi geliyoruz.Yalancı en geç 10-15 bölüm sonra bozar o yüzden Kırmızı Oda'yı da elinde bulundurman iyi olacak.
Bu arada sezonu tamamlamış mıydın sen.
![]()
İlgini anca MAP gibi basit diziler çeksin zaten.Sonuç olarak Cuma günleri Arka Sokaklar diğer dizilerden daha çok izleniyor.
Gördüm o diziyi, pek ilgimi çekmedi ama tutar o dizi. Ben izleyemeyeceğim maalesef.
Bu dizi kimi konuk etse de bir çorap söküğü dikemez, zaten milletin hayatı trajedi olmuş. Üstüne halkın psikolojilerini daha çok bozuyorlar.![]()
MAP çok basit haklısın. Ülkemizdeki sektör psikilojik dizilerden geçilmiyor. Akrep gibi entrika dizileri ise tam tersine çok özgün. Neredeyse yok denecek kadar azlar çünkü.İlgini anca MAP gibi basit diziler çeksin zaten.
Zamanında yapmadılar yapmadılar şimdi hiçbir OGM dizisine cidden gerek yoktu.![]()
Akrep'i entrika dizisi sananlardan biri daha.MAP çok basit haklısın. Ülkemizdeki sektörü psikilojik dizilerden geçilmiyor. Akrep gibi entrika dizileri ise tam tersine çok özgün. Neredeyse yok denecek kadar azlar çünkü.![]()
Masumlar Apartmanı tutunca türediler işte. Çok normal.Akrep'i entrika dizisi sananlardan biri daha.O dizi ilk 14 bölümde 40 yıllık bir anne-kız çatışmasını ekranlarımıza sundu, sonrasında ise günümüze geçtik.
Birbirinin aynısı psikolojimizi bozan bu dizilerin sayısı şimdilik 3
![]()
İlki İstanbullu Gelin'di, sonra Kırmızı Oda, Masumlar ve Camdaki Kız.Masumlar Apartmanı tutunca türediler işte. Çok normal.
Anne-kız çatışmasını ekranlara sunuyor olabilir ama bu da türünün entrika ve dram olduğu gerçeğini değiştiriyor mu?![]()
Gözün aydın.Fragman güzel. Güçlü bir sezon olacağı belli yine ama tanıtımda Gülben'i de görmek isterdim.![]()
Fotoğraf eski olabilir mi diye düşündüm ama aynı adam Nihal Yalçın'la da paylaşmış yani kendisiyle işimiz kolay bitmeyecek.Silinmiş.![]()