'Kırmızı Oda' Gelecek Hafta da Yayınlanmayacak! | TV8

Olsun Eraycım üzülme....MAP izlersin arada görmek için doktorunu
@Aserat 😛

O halde Binnur Kaya'nın yeni projesini sabırsızlıkla bekliyoruz

Bir yanda Annemizi saklarken yükselsin diye hiç ara verdirmeyen star tv bir yanda da dizisine 1 ay ara verdiren tv8...

O ses için yapıldığını pek sanmıyorum ya Acun bu işide belli olmaz hayırlısı olsun bakalım

Covid falan yoksa çok kötü karar TV 8 bırakmış Kırmızı Oda'yı resmen en fazla sezon sonu görür düşerse bu gidişle onu da göremeyecek

Finali bölmemişler.
Keşke finali Exxen'de yayınlasaydılar, Kırmızı Oda'nın bu aradan dönüşü kötü olacak gibi gözüküyor.

Finali bölmemişler.
Keşke finali Exxen'de yayınlasaydılar, Kırmızı Oda'nın bu aradan dönüşü kötü olacak gibi gözüküyor.

Nereden izliyorsun yayını

------

Finali bölmemişler.

Yarı final olmadan da final olması ilginç.
------

Finali bölmemişler.

Yarı final olmadan da final olması ilginç.

Reactions: Hazem
Ekran görüntüsü almak için TV8'in sitesini açtım, yoksa telefonda bir uygulamadan takip ediyorum.

------

Perşembe - Cuma günü yayınlanacak demişlerdi Twitter'da, perşembe yarı final olabilir belki?
Olsa altta yazardı bence Perşembe - Cuma diye, belli ki apar topar bitirmek için yapıyorlar.