'Kırmızı Oda' Gelecek Hafta da Yayınlanmayacak! | TV8

Olsun Eraycım üzülme....MAP izlersin arada görmek için doktorunu :A:A:A:A:A:A:A @Aserat 😛

Bir yanda Annemizi saklarken yükselsin diye hiç ara verdirmeyen star tv bir yanda da dizisine 1 ay ara verdiren tv8...

O ses için yapıldığını pek sanmıyorum ya Acun bu işide belli olmaz hayırlısı olsun bakalım

Covid falan yoksa çok kötü karar TV 8 bırakmış Kırmızı Oda'yı resmen en fazla sezon sonu görür düşerse bu gidişle onu da göremeyecek

Finali bölmemişler. :A Keşke finali Exxen'de yayınlasaydılar, Kırmızı Oda'nın bu aradan dönüşü kötü olacak gibi gözüküyor.

1ut1cu3.jpg

Finali bölmemişler. :A Keşke finali Exxen'de yayınlasaydılar, Kırmızı Oda'nın bu aradan dönüşü kötü olacak gibi gözüküyor.

1ut1cu3.jpg
Nereden izliyorsun yayını :A
------

1ut1cu3.jpg
Yarı final olmadan da final olması ilginç.
------

1ut1cu3.jpg
Yarı final olmadan da final olması ilginç.

• Beğendim
Reactions: Hazem
Ekran görüntüsü almak için TV8'in sitesini açtım, yoksa telefonda bir uygulamadan takip ediyorum. :A
------

Perşembe - Cuma günü yayınlanacak demişlerdi Twitter'da, perşembe yarı final olabilir belki? (b)
Olsa altta yazardı bence Perşembe - Cuma diye, belli ki apar topar bitirmek için yapıyorlar.

Forum İstatistikleri

Konular
173,404
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU