'Kırmızı Oda' Dizisinde Şok Değişiklik!

Anlat anlat dinliyorum.

Yoo senin gibileri kudurttuğunu görmek çok eğlenceli oluyor.
O dizinin senaristleri kaldı da noldu diziye en büyük zararı verdiler ve vermeye de devam edecekler.
Sonunda bu dizinin senaristlerinin değiştiğini kabullendin yani?
@denizz19

Yalnız yılın dizisi için her zaman masaya çıkıp tepinir gibi laf sokmaya çalışman dizinin seni kudurttuğunun göstergesidir zaten.

Reactions: denizz19
Ağıt mı yaksaydım olan olmuş.
Yılın dizisi ama elinde başrolünü bile tutamayan.

Reactions: kerem
Yeni isim Makbule Kosif olsun

Diziyi izlemeyen, sırf kötü haberi gelsin diye bekleyen antiler yine yorumlarda toplanmış. Hiç şaşırmadım.
İzlediğim dizi ile ilgili haberlere yorum yapmak gelmiyor içimden sırf bu yüzden. Öfkelerini kusacak başka yer bulsalar keşke.
------

Banu Kiremitçi kalemi güçlü bir isim, ayrılmasına üzüldüm. Ancak yeri dolmayacak bir isim de değil. Yapım şirketinin yerine iyi bir senarist bulacağını düşünüyorum. Sonuçta bu dizide sıfırdan bir hikaye yazmıyor senarist, olan hikaye üzerinde çalışıyor.

Reactions: Aserat
Aman boşver o antilerin izlediği diziler 1 reyting bile alamayıp rezil kepaze oldu zaten en büyük cevap.
Sen yorumunu yap takma böyle önemsiz şeyleri.

Reactions: Cervantes
Eğer kitaptan devam edilirse yine aynı tempoda devam eder reytingleri bilemem

Binnur Kaya harika bir oyuncuydu. Keşke diziyi bırakmasaydı.

Başlığı gördüğüm için konuyu okumadım. Bundan başka bir haber beni şok edemez.

Binnur Kaya harika bir oyuncuydu. Keşke diziyi bırakmasaydı.

Başlığı gördüğüm için konuyu okumadım. Bundan başka bir haber beni şok edemez.
Senarist gitmiş ve bence dizi tutturmanın zor olduğu bir dönemde en az Binnur Kaya'nın bırakması kadar önemli bir haber.

Reactions: DR
Senarist gitmiş ve bence dizi tutturmanın zor olduğu bir dönemde en az Binnur Kaya'nın bırakması kadar önemli bir haber.
Aslında ben senaristlerin sıralı bir şekilde her sezon değişmesi taraftarıyım. Aynı senarist hikayede tıkanıyor. Aşk-ı Memnu haricinde finale doğru bozmayıp reytingi düşmeyen dizi yok. Belki senaristler değişirse hayal güçleri ile yeni hikayeler çıkarabilirler.

Reactions: Aserat
Ben de ne olursa olsun diziye başlayanların bitirmesi gerektiğini düşünüyorum. Bozacaklarsa da onlar bozsun çünkü yeni gelenler hikaye ve karakterlere yabancı olduğu için işler daha da sarpa sarıyor. Burada zaten farklı hikayeler işlendiği ve Gülseren Budayıcıoğlu'nun etkisi büyük olduğu için fazla değişiklik olmaz belki ama genel düşüncem bu.