'Kırmızı Oda' Dizisinde Şok Değişiklik!

Zaten Haziran ayında eski halinden eser kalmamıştı. Bir sezon boyunca 42 bölüm yayınlamak sizin neyinize? Bu sezon gümlese de TV8'de olduğu için belki sezon sonunu göreceğini düşünüyorum. Tabii Masumlar Apartmanı'nın etinden sütünden faydalanacak olmaları belki bir süre ayakta tutabilir. Onu da MA'nın kitlesi belirleyecek. :)
Anlat anlat dinliyorum. :A

20210816_100351.jpg

Yoo senin gibileri kudurttuğunu görmek çok eğlenceli oluyor. :A O dizinin senaristleri kaldı da noldu diziye en büyük zararı verdiler ve vermeye de devam edecekler. :A
Sonunda bu dizinin senaristlerinin değiştiğini kabullendin yani? :A @denizz19

Yalnız yılın dizisi için her zaman masaya çıkıp tepinir gibi laf sokmaya çalışman dizinin seni kudurttuğunun göstergesidir zaten. :A

• Güldürdün
Reactions: denizz19
Sonunda bu dizinin senaristlerinin değiştiğini kabullendin yani? :A @denizz19

Yalnız yılın dizisi için her zaman masaya çıkıp tepinir gibi laf sokmaya çalışman dizinin seni kudurttuğunun göstergesidir zaten. :A
Ağıt mı yaksaydım olan olmuş. :A Yılın dizisi ama elinde başrolünü bile tutamayan. :F

• Güldürdün
Reactions: kerem
Haberi ilk önce diziyle alakası olmayan sana yazıyor ve bana yazmıyor öyle mi anlıyorum. :) @denizz19

Evet habere üzüldüm hele ki 2. sezonds görüşürüz demişken. Ama dizinin can alıcı noktası tüm hikayeleri bitmiş olması yani başka dizilerdeki gibi devam eden bir hikayenin bozulması durumu burada yaşanmaz sıfırdan hikayeler geleceği için. Sadece yeni isim iyi olsun yeter ne diyeyim. :bilmem:
Yeni isim Makbule Kosif olsun :A :A

Diziyi izlemeyen, sırf kötü haberi gelsin diye bekleyen antiler yine yorumlarda toplanmış. Hiç şaşırmadım. :) İzlediğim dizi ile ilgili haberlere yorum yapmak gelmiyor içimden sırf bu yüzden. Öfkelerini kusacak başka yer bulsalar keşke.
------

Banu Kiremitçi kalemi güçlü bir isim, ayrılmasına üzüldüm. Ancak yeri dolmayacak bir isim de değil. Yapım şirketinin yerine iyi bir senarist bulacağını düşünüyorum. Sonuçta bu dizide sıfırdan bir hikaye yazmıyor senarist, olan hikaye üzerinde çalışıyor.

• Beğendim
Reactions: Aserat
Diziyi izlemeyen, sırf kötü haberi gelsin diye bekleyen antiler yine yorumlarda toplanmış. Hiç şaşırmadım. :) İzlediğim dizi ile ilgili haberlere yorum yapmak gelmiyor içimden sırf bu yüzden. Öfkelerini kusacak başka yer bulsalar keşke.
Aman boşver o antilerin izlediği diziler 1 reyting bile alamayıp rezil kepaze oldu zaten en büyük cevap. :A Sen yorumunu yap takma böyle önemsiz şeyleri. :A

• Harika
Reactions: Cervantes
Banu Kiremitçi kalemi güçlü bir isim, ayrılmasına üzüldüm. Ancak yeri dolmayacak bir isim de değil. Yapım şirketinin yerine iyi bir senarist bulacağını düşünüyorum. Sonuçta bu dizide sıfırdan bir hikaye yazmıyor senarist, olan hikaye üzerinde çalışıyor.
Eğer kitaptan devam edilirse yine aynı tempoda devam eder reytingleri bilemem

Binnur Kaya harika bir oyuncuydu. Keşke diziyi bırakmasaydı. :(

Başlığı gördüğüm için konuyu okumadım. Bundan başka bir haber beni şok edemez. :A
Senarist gitmiş ve bence dizi tutturmanın zor olduğu bir dönemde en az Binnur Kaya'nın bırakması kadar önemli bir haber. :A

• Güldürdün
Reactions: DR
Senarist gitmiş ve bence dizi tutturmanın zor olduğu bir dönemde en az Binnur Kaya'nın bırakması kadar önemli bir haber. :A
Aslında ben senaristlerin sıralı bir şekilde her sezon değişmesi taraftarıyım. Aynı senarist hikayede tıkanıyor. Aşk-ı Memnu haricinde finale doğru bozmayıp reytingi düşmeyen dizi yok. Belki senaristler değişirse hayal güçleri ile yeni hikayeler çıkarabilirler. :D

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Aslında ben senaristlerin sıralı bir şekilde her sezon değişmesi taraftarıyım. Aynı senarist hikayede tıkanıyor. Aşk-ı Memnu haricinde finale doğru bozmayıp reytingi düşmeyen dizi yok. Belki senaristler değişirse hayal güçleri ile yeni hikayeler çıkarabilirler. :D
Ben de ne olursa olsun diziye başlayanların bitirmesi gerektiğini düşünüyorum. Bozacaklarsa da onlar bozsun çünkü yeni gelenler hikaye ve karakterlere yabancı olduğu için işler daha da sarpa sarıyor. Burada zaten farklı hikayeler işlendiği ve Gülseren Budayıcıoğlu'nun etkisi büyük olduğu için fazla değişiklik olmaz belki ama genel düşüncem bu. :A