Seni inandırmak zorunda değilim Yeni sezonu bekle o zamanTamam işte anlamamı sağla yoksa dilimden kurtulamazsın.
Ortada kabullenecek durum mu varmış anlamadım.
Seni inandırmak zorunda değilim Yeni sezonu bekle o zamanTamam işte anlamamı sağla yoksa dilimden kurtulamazsın.
Yılın haberleri bizden sorulurYılın haberi tebrik ederim. 👏👏👏 @denizz19
Sen bir süre daha anlama yavaş yavaş sindirirsinTamam işte anlamamı sağla yoksa dilimden kurtulamazsın.
Bana da gelmişti zamanında özellikle ikinci sezonu izleyince
Bu haberin bir üstü Binnur Kaya'nın diziden ayrılması olur anca. O da yaşanmalı bu haberden sonra kariyeri için.Yılın haberleri bizden sorulur
Sen hepimize iyilik yapıp forumdan ayrılırsan hepsinden daha büyük haber olur.Bu haberin bir üstü Binnur Kaya'nın diziden ayrılması olur anca. O da yaşanmalı bu haberden sonra kariyeri için.
Aserat'ın damari kabardıBu haberin bir üstü Binnur Kaya'nın diziden ayrılması olur anca. O da yaşanmalı bu haberden sonra kariyeri için.
Gerçeklerle yüzleş ve önüne bak inkar edip görmezden gelmek çözüm değil.Sen hepimize iyilik yapıp forumdan ayrılırsan hepsinden daha büyük haber olur.
Tek gerçek senin boş yere forumda yer kaplıyor olman.Gerçeklerle yüzleş ve önüne bak inkar edip görmezden gelmek çözüm değil.
Güzel sinir ediyorsunGerçeklerle yüzleş ve önüne bak inkar edip görmezden gelmek çözüm değil.
Asla amacım o değil yardımcı olmaya çalışıyorum.Güzel sinir ediyorsun
Seni sevmiyor bence ben güzel sinir ediyorsun diyorum bana olmamış atamıyor çünkü haber beklentisi var karşısına alamıyorAsla amacım o değil yardımcı olmaya çalışıyorum.
Bana da gelmişti zamanında özellikle ikinci sezonu izleyince
Daha ne felaket haberi duymak istiyorsa. Tramvay geçiriyor diye insanlık yaptım.Seni sevmiyor bence ben güzel sinir ediyorsun diyorum bana olmamış atamıyor çünkü haber beklentisi var karşısına alamıyor
Haberi ilk önce diziyle alakası olmayan sana yazıyor ve bana yazmıyor öyle mi anlıyorum. @denizz19
Hep böyle güzel haberler vermen dileğiyle. Kaynağın kim bilmiyorum ama benden selam söyle.Haber istiyordu kendi kaşındı