Bana legaluga yapma diyor yaKemalin bakışları çok komik mesude Kemalin tokatını tutunca adam çok iyi oynuyor mimikler ders veriyor
Bana legaluga yapma diyor yaKemalin bakışları çok komik mesude Kemalin tokatını tutunca adam çok iyi oynuyor mimikler ders veriyor
Off bi bunlar eksikti,izlememi istediğin şeyler gün geçtikçe artıyor
O ilk mesajdakiler duygusal sahneler @Çiğdem- in paylaştığı komedi ama harbi komik sahne gülmemek imkansız izle işte yorum bekliyorumOff bi bunlar eksikti,izlememi istediğin şeyler gün geçtikçe artıyor
İzleyince yazıcamO ilk mesajdakiler duygusal sahneler @Çiğdem- in paylaştığı komedi ama harbi komik sahne gülmemek imkansız izle işte yorum bekliyorum
İzleyince yazıcam
Aaa hadi artıkO ilk mesajdakiler duygusal sahneler @Çiğdem- in paylaştığı komedi ama harbi komik sahne gülmemek imkansız izle işte yorum bekliyorum
Ben de merakla bekliyorum hangi sahneyi seçeceğiniAaa hadi artık
Başka neye bakacakBen de merakla bekliyorum hangi sahneyi seçeceğini
Hepsini izleyip en sevdiğini seçecekBaşka neye bakacak
Aaa hadi artık
Beni mi bekliyorsunuz anlamadımBen de merakla bekliyorum hangi sahneyi seçeceğini
Aynen sonuçta seyircisi değildin farklı nabızları yokluyoruzBeni mi bekliyorsunuz anlamadım
Oy kullanmaya gidiyorum gelince göz atıcamAynen sonuçta seyircisi değildin farklı nabızları yokluyoruz
İnceye di miOy kullanmaya gidiyorum gelince göz atıcam
En beğendiğin hangisiydiOyuncular çok çok başarılı oynamışlar,tüm ölüm sahnelerinde ama beni içine çekemedi hiç bir sahne @denizz19
Songülün babası ve Gökhanın ölümüEn beğendiğin hangisiydi
Umarım seni memnun edebilmişimdirEn beğendiğin hangisiydi
Çok memnun oldum bak yapacağın tek şey buydu işteUmarım seni memnun edebilmişimdir
Sırf gönlün olsun diye izledim
Aman seni memnun ettiysem ne mutlu banaÇok memnun oldum bak yapacağın tek şey buydu işte