Kırgın Çiçekler'de Can Alıcı Ölüm Sahneleri!

hahahha :F
etiketlediğinde yorum yapma fırsatım yoktu. Harikani atıp gittim. Sonra bir ara yorum yapmayanları etiketlediğini gördüm ama hala vaktim yoktu yapmadım kaldı öyle :F
Bazen öyle anlık girip çıkıyorum forumdan :A
İyi ya işte sana bu fırsatı tanıyorum git yap çık :A

EGO'mu taşımayı bildiğimden ağırlık yapmıyor pek :A Saçlarım biraz daha bonus olsun lüks yerlere gidip kız tavlayacam :A
"(E)lektrik (G)az (O)tobüs"ü belirtmek için mi büyük yazdın yoksa egoyu? :A

Bonus kafalı erkekleri seviyor kadınlar zaten, koş. Saçlarınla oynarlar artık. :A

Egoya bak be, ağırlık yapmıyor mu hiç? :A

Doğru tabi ki ama şimdi dikkat çekici tarafın var. Kıvırbaş kafan falan kadınların ilgisini çekiyor. Erkekten çok kadın görüyorum yanında. :A
Ondaki ego hikaye neyin ağırlığını yapacak sanki. :A Senin dediğin cümleyi de anlamamıştır zaten çoğu insan. :A Heey gidi hey Mecnun Çınar egosu kolay bulunur mu be. :A

Ondaki ego hikaye neyin ağırlığını yapacak sanki. :A Senin dediğin cümleyi de anlamamıştır zaten çoğu insan. :A Heey gidi hey Mecnun Çınar egosu kolay bulunur mu be. :A
13de2e3f070f302b.jpg

O sahneyi @denizz19 için tekrar canlandıralım. :A

Bir nesil sırf bu diziyi izleyip kendilerini komedyen sandılar :F
Mesele komedi değil ki sadece. O dünyanın içerisine girebilmek. Dramın da kralını yaptılar, ağlattılar. Son vurucu sahneleri kimi zaman dram oluyor. Sezon finalleri hep dramdı. Kalkıp, bu diziyi aşağılarsan, olmaz o iş. Kaliteli bir yapımdı. Hiç izlemediysen, izlediğinde hiçbir şey anlamadıysan, yaşlı dedesindir. O dünyanın içinde genel kültür de kastırıyorlardı. Bunun için tabi ki anlaman ve o dünyanın içerisine girmen gerekir. :)

İmkan dahilinde görmediğim için bu rahatlıkta davranıyorum. :A Çünkü izleseydin o mizah seviyesinde olduğunu belli ederdin. :A

Ve tekrardan gülüp keyfine varalım, her zamanki gibi. :A
Sen izlediğin halde bu haldeysen izlemesen ne olurdu acaba :A

Mesele komedi değil ki sadece. O dünyanın içerisine girebilmek. Dramın da kralını yaptılar, ağlattılar. Son vurucu sahneleri kimi zaman dram oluyor. Sezon finalleri hep dramdı. Kalkıp, bu diziyi aşağılarsan, olmaz o iş. Kaliteli bir yapımdı. Hiç izlemediysen, izlediğinde hiçbir şey anlamadıysan, yaşlı dedesindir. O dünyanın içinde genel kültür de kastırıyorlardı. Bunun için tabi ki anlaman ve o dünyanın içerisine girmen gerekir. :)
Ben diziyi aşağılamıyorum ki hep bu diziden ağızlar sunuyorsun yorumlarında ondan dedim :A

@DarkLegenD @Arslan Bey @xBUGRAx @mrt-06 @gözlemci @MasacRE- @Güvencionurcu @eskici @Çiğdem- @serhatt @Yiğitt @batuhankaralar @xemrexxx @Harunnn60 @turkuazz @kerem @MEnes @cookies @Dosi @vadikızı

Kırgın Çiçekler hala en çok talep gören dizilerden neredeyse 100 mesaj ve 8 Harika ile artı olarak 540 puan hit ile hala Pazartesi'lerin zirvesiyiz :A

:F:FSenin katkın büyük özellikle çenenin maşallahı var bitsede diziyi konuşturmayı biliyorsun