Diziden nefret ettiğimi bile bile beni etiketliyorsan o olmamışı hak etmişsin demektir
Diziden nefret ettiğimi bile bile beni etiketliyorsan o olmamışı hak etmişsin demektir
Senin yazdığın her mesaja olmamış atayım da gör yarın akşam geldiğindeDiziden nefret ettiğimi bile bile beni etiketliyorsan o olmamışı hak etmişsin demektir
Karı dizisiydi.
Diziyi bitirmeye niyetin yok galiba kanka
Bunu Yılanların Öcü izleyen biri mi söylüyorKarı dizisiydi.
Zaten bitmedi ki gönlümüzdeDiziyi bitirmeye niyetin yok galiba kanka
Attım kanka oldu muBunu Yılanların Öcü izleyen biri mi söylüyor
Zaten bitmedi ki gönlümüzdeHarika at konuya
Şimdi disse çeviyorum.Bunu Yılanların Öcü izleyen biri mi söylüyor
Zaten bitmedi ki gönlümüzdeHarika at konuya
Senin yazdığın her mesaja olmamış atayım da gör yarın akşam geldiğinde
Balık oltaya gelmiş 😱 Balık DENiZ oluyorKarı dizisiydi.
Oldu oldu süper olduAttım kanka oldu mu
Ne cins insanlarsınız yaBalık oltaya gelmiş 😱 Balık DENiZ oluyor
Ya geçen bana gözlük atacağını söylediğinde bari olmamış atta işe yarasın demiştim ama atmadın. Gidip Masacre ye atacak. Zaten onun istediğide bu
Geçenlerde Çukur dizisine laf attım. Kimse atmadı sonra @kerem sağolsun verdi bir diss
Harikayı nereye attığıma baktın mıOldu oldu süper oldu
Ne cins insanlarsınız ya
Bakmamıştım ama görmüş oldumHarikayı nereye attığıma baktın mı
Oldu diyorsun ama konuya atmamıştım mesajına atmıştımBakmamıştım ama görmüş oldum
Aslında o da vardı eklemiştim ama yanlışlıkla bir videoyu iki kere kopyalamışım ben de bir daha eklemedim. Hem o ölmedi yüreğimizde yaşıyor
Harika bildirimini görünce konuya atmışsındır diye düşündüm hata etmişim değiş onuOldu diyorsun ama konuya atmamıştım mesajına atmıştım
Aaa vefasızlık yapma ayollAslında o da vardı eklemiştim ama yanlışlıkla bir videoyu iki kere kopyalamışım ben de bir daha eklemedim. Hem o ölmedi yüreğimizde yaşıyor
Tamam oraya da attım bir tane bundan sonra bakarsın kim nereye atmış diyeHarika bildirimini görünce konuya atmışsındır diye düşündüm hata etmişim değiş onu
@DarkLegenD kimliğiyle hala aramızda yaşıyor KemalAaa vefasızlık yapma ayollAdam bir Eylü lü kaçırıyordu İçerdeye meydan okuyordu totelde 8-9 fırlıyordu hemen@Forumdash
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?