Kırgın Çiçekler - Genel Sohbet Konusu

Süresi çok uzun, ben senin gibi iki saatin üzerinde yerli dizi izlemeye alışkın değilim. Eskiden izlerdim ama şimdi zaman kaybı geliyor ve sıkıyor. :A
Bak sana ne diyorum ilk sezon su gibi akıyor hele ki ilk bölümü evet dram işi olduğu için belki negatif bakabilirsin ama en azından ilk 1 saatine bak rica ettim bak :(

• Güldürdün
Reactions: Araf
Bak sana ne diyorum ilk sezon su gibi akıyor hele ki ilk bölümü evet dram işi olduğu için belki negatif bakabilirsin ama en azından ilk 1 saatine bak rica ettim bak :(
Arada denk geliyordum zaten televizyondan, izlemişimdir bazı bölümleri ama baştan sona izlemedim. İki saatin üzerinde olmasaydı baştan sona izleyebilirdim ama iki saatin üzerinde olduğu için sıkıntı. :A

Ayrıca sana "Leyla ile Mecnun" dedim o kadar, onu da sen izlemedin. İki saatin üzerinde olmadığı için izlemiyorsun belki de. :A

• Güldürdün
Reactions: denizz19
Arada denk geliyordum zaten televizyondan, izlemişimdir bazı bölümleri ama baştan sona izlemedim. İki saatin üzerinde olmasaydı baştan sona izleyebilirdim ama iki saatin üzerinde olduğu için sıkıntı. :A

Ayrıca sana "Leyla ile Mecnun" dedim o kadar, onu da sen izlemedin. İki saatin üzerinde olmadığı için izlemiyorsun belki de. :A
Tamam sen Kırgın Çiçekler ilk bölümü ben de Lİm ilk bölümü izleyeceğim. Lim kaç saatse sen de o kadar saat izle :A etkinlik.

• Güldürdün
Reactions: Araf
Tamam sen Kırgın Çiçekler ilk bölümü ben de Lİm ilk bölümü izleyeceğim. Lim kaç saatse sen de o kadar saat izle :A etkinlik.
Yok yok kalsın, iki saatin üzerinde 112 bölümü hiç çekemem, zorlanırım. O süreye film izlerim daha iyi. :A Sen izleyeceksen izle ama, 104 bölüm ve süresi de kısa. Farklı tarzlara alışıksan seversin, klasik tarza alışıksan ve farklılığa kapalıysan sevmeyebilirsin. :A

Arka Sıradakiler ve Kırgın Çiçekler az çok benziyor .İzlediğim için söylüyorum.Bazı konuları aynı