Kırgın çiçeklere dönmüş hayat her şey tamamKısa cümlemi bile uzun cümle olarak görüyorsun, ilginç.
Kırgın çiçeklere dönmüş hayat her şey tamamKısa cümlemi bile uzun cümle olarak görüyorsun, ilginç.
Kendi kendine konuşmaya başladı, tamam. Fenomen olduğun ortama dönüş yap en iyisi.Kırgın çiçeklere dönmüş hayat her şey tamam
Senden ricam sadece ilk bölümü izlemen. Neden bu kadar övdüğümü anlayacaksınKendi kendine konuşmaya başladı, tamam. Fenomen olduğun ortama dönüş yap en iyisi.
Süresi çok uzun, ben senin gibi iki saatin üzerinde yerli dizi izlemeye alışkın değilim. Eskiden izlerdim ama şimdi zaman kaybı geliyor ve sıkıyor.Senden ricam sadece ilk bölümü izlemen. Neden bu kadar övdüğümü anlayacaksın
Bak sana ne diyorum ilk sezon su gibi akıyor hele ki ilk bölümü evet dram işi olduğu için belki negatif bakabilirsin ama en azından ilk 1 saatine bak rica ettim bakSüresi çok uzun, ben senin gibi iki saatin üzerinde yerli dizi izlemeye alışkın değilim. Eskiden izlerdim ama şimdi zaman kaybı geliyor ve sıkıyor.
Arada denk geliyordum zaten televizyondan, izlemişimdir bazı bölümleri ama baştan sona izlemedim. İki saatin üzerinde olmasaydı baştan sona izleyebilirdim ama iki saatin üzerinde olduğu için sıkıntı.Bak sana ne diyorum ilk sezon su gibi akıyor hele ki ilk bölümü evet dram işi olduğu için belki negatif bakabilirsin ama en azından ilk 1 saatine bak rica ettim bak
Tamam sen Kırgın Çiçekler ilk bölümü ben de Lİm ilk bölümü izleyeceğim. Lim kaç saatse sen de o kadar saat izle etkinlik.Arada denk geliyordum zaten televizyondan, izlemişimdir bazı bölümleri ama baştan sona izlemedim. İki saatin üzerinde olmasaydı baştan sona izleyebilirdim ama iki saatin üzerinde olduğu için sıkıntı.
Ayrıca sana "Leyla ile Mecnun" dedim o kadar, onu da sen izlemedin. İki saatin üzerinde olmadığı için izlemiyorsun belki de.
Yok yok kalsın, iki saatin üzerinde 112 bölümü hiç çekemem, zorlanırım. O süreye film izlerim daha iyi. Sen izleyeceksen izle ama, 104 bölüm ve süresi de kısa. Farklı tarzlara alışıksan seversin, klasik tarza alışıksan ve farklılığa kapalıysan sevmeyebilirsin.Tamam sen Kırgın Çiçekler ilk bölümü ben de Lİm ilk bölümü izleyeceğim. Lim kaç saatse sen de o kadar saat izle etkinlik.
İzlemez olmaz miyim be abla Ah cnö dizimSen izlemişmiydinn
İzlemez olmaz miyim be abla Ah cnö dizim
İntihar edebilir bu golün ardındanAserat'ın geçmişinden sevgiler bir de şimdiki haline bak @Dosi @mrt-06 @Özgür @serhatt @Tolstoyevski @xdragxx @Maskeli Fedai @xemrexxx @Angelica
Evet abla çoook güzeldiDimi dimi çok güzel diziydi yaa
Kendinle çelişiyorsun diyince laf ediyor, al işte kapak gibi kapak.Aserat'ın geçmişinden sevgiler bir de şimdiki haline bak @Dosi @mrt-06 @Özgür @serhatt @Tolstoyevski @xdragxx @Maskeli Fedai @xemrexxx @Angelica
Her zaman doğru bilgiyim aKendinle çelişiyorsun diyince laf ediyor, al işte kapak gibi kapak.