iyice aştın sende.
ayyy evet bu dizide tek eksik böyle bir oğlan yoktu gerçekten çok iyi oldu gelmesi o piss defneye bakacğaına furkana bakarsın artık
İnşallah vücut da açar cancağızım.ayyy evet bu dizide tek eksik böyle bir oğlan yoktu gerçekten çok iyi oldu gelmesi o piss defneye bakacğaına furkana bakarsın artık
Ay ne diyim çocuğa, aşkım yani.tamamda aşkım nedir olm bi git ya.
ayyy sanane beee çocuğun ayarlarını bozmayın asıl sen git şuradantamamda aşkım nedir olm bi git ya.
benide bozarsınız siz durmaya niyetim yok zaten hadi çüsss.ayyy sanane beee çocuğun ayarlarını bozmayın aıl sen git şuradan
hepiniz doğru yolu bulucaksınız bence birgün @Yiğitt gibibenide bozarsınız siz durmaya niyetim yok zaten hadi çüsss.
ayyy sanane beee çocuğun ayarlarını bozmayın asıl sen git şuradan
Hep bu Çiğdem bozdu beni zaten, ay ayol laflarını da ağzıma yapıştırdı. 😱 Uzak kalın şu kızdan.benide bozarsınız siz durmaya niyetim yok zaten hadi çüsss.
Hep bu Çiğdem bozdu beni zaten, ay ayol laflarını da ağzıma yapıştırdı. 😱 Uzak kalın şu kızdan.
valla ele başı o zaten ama bu kadarını beklemezdin tırstım. 😱
ohaaaa şimdi suçu bana atma boşuna ayoll senin içinde varmmış işte iftira atmaHep bu Çiğdem bozdu beni zaten, ay ayol laflarını da ağzıma yapıştırdı. 😱 Uzak kalın şu kızdan.
ohaaaa şimdi suçu bana atma boşuna ayoll senin içinde varmmış işte iftira atma
Ay o değilde bu Güney de çok taş gibi gelmeye başladı, o kolların zarifliği falan yiyeceğim yakında o çocuğu da.ohaaaa şimdi suçu bana atma boşuna ayoll senin içinde varmmış işte iftira atma
ıyyy @denizz19 kankacım kusura bakma ben gk'ye ciddi ciddi transfer olucam burası beni aşar orası daha elit bir yer.Ay o değilde bu Güney de çok taş gibi gelmeye başladı, o kolların zarifliği falan yiyeceğim yakında o çocuğu da.@denizz19 @Billy Kane
Ay o değilde bu Güney de çok taş gibi gelmeye başladı, o kolların zarifliği falan yiyeceğim yakında o çocuğu da.@denizz19 @Billy Kane
Yok artık bu kadar zamandır KÇ izleyip oraya mı kaçacan üstelik onca laf söylerkenıyyy @denizz19 kankacım kusura bakma ben gk'ye ciddi ciddi transfer olucam burası beni aşar orası daha elit bir yer.
laflar gelip geçeçidir önemli olan kişiliğim değişmesin
Yok artık bu kadar zamandır KÇ izleyip oraya mı kaçacan üstelik onca laf söylerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?