iyice aştın sende.
ayyy evet bu dizide tek eksik böyle bir oğlan yoktu gerçekten çok iyi oldu gelmesi o piss defneye bakacğaına furkana bakarsın artık
İnşallah vücut da açar cancağızım.ayyy evet bu dizide tek eksik böyle bir oğlan yoktu gerçekten çok iyi oldu gelmesi o piss defneye bakacğaına furkana bakarsın artık![]()
Ay ne diyim çocuğa, aşkım yani.tamamda aşkım nedir olm bi git ya.![]()
ayyy sanane beee çocuğun ayarlarını bozmayın asıl sen git şuradantamamda aşkım nedir olm bi git ya.![]()
benide bozarsınız siz durmaya niyetim yok zaten hadi çüsss.ayyy sanane beee çocuğun ayarlarını bozmayın aıl sen git şuradan![]()
hepiniz doğru yolu bulucaksınız bence birgün @Yiğitt gibibenide bozarsınız siz durmaya niyetim yok zaten hadi çüsss.![]()
ayyy sanane beee çocuğun ayarlarını bozmayın asıl sen git şuradan![]()
Hep bu Çiğdem bozdu beni zaten, ay ayol laflarını da ağzıma yapıştırdı. 😱 Uzak kalın şu kızdan.benide bozarsınız siz durmaya niyetim yok zaten hadi çüsss.![]()
Hep bu Çiğdem bozdu beni zaten, ay ayol laflarını da ağzıma yapıştırdı. 😱 Uzak kalın şu kızdan.![]()
valla ele başı o zaten ama bu kadarını beklemezdin tırstım. 😱
ohaaaa şimdi suçu bana atma boşuna ayoll senin içinde varmmış işte iftira atmaHep bu Çiğdem bozdu beni zaten, ay ayol laflarını da ağzıma yapıştırdı. 😱 Uzak kalın şu kızdan.![]()
ohaaaa şimdi suçu bana atma boşuna ayoll senin içinde varmmış işte iftira atma![]()
Ay o değilde bu Güney de çok taş gibi gelmeye başladı, o kolların zarifliği falan yiyeceğim yakında o çocuğu da.ohaaaa şimdi suçu bana atma boşuna ayoll senin içinde varmmış işte iftira atma![]()
ıyyy @denizz19 kankacım kusura bakma ben gk'ye ciddi ciddi transfer olucam burası beni aşar orası daha elit bir yer.Ay o değilde bu Güney de çok taş gibi gelmeye başladı, o kolların zarifliği falan yiyeceğim yakında o çocuğu da.@denizz19 @Billy Kane
![]()
Ay o değilde bu Güney de çok taş gibi gelmeye başladı, o kolların zarifliği falan yiyeceğim yakında o çocuğu da.@denizz19 @Billy Kane
![]()
Yok artık bu kadar zamandır KÇ izleyip oraya mı kaçacan üstelik onca laf söylerkenıyyy @denizz19 kankacım kusura bakma ben gk'ye ciddi ciddi transfer olucam burası beni aşar orası daha elit bir yer.![]()
laflar gelip geçeçidir önemli olan kişiliğim değişmesin![]()
Yok artık bu kadar zamandır KÇ izleyip oraya mı kaçacan üstelik onca laf söylerken![]()