- Reaksiyon puanı
- 59,645
- Puanı
- 1,060
Doğru yol Güneşin Kızları'na giden yoldur bir kere.
Doğru yol Güneşin Kızları'na giden yoldur bir kere.
Sen Kırgın Çiçekler izlemeden yorum yapıyorsun.Doğru yol Güneşin Kızları'na giden yoldur bir kere.![]()
Çilek Kokusu, İlişki Durumu Karışık.. 🙂🙂Sen Kırgın Çiçekler izlemeden yorum yapıyorsun.
Cıvık aşk dizilerinden sıkıldık artık.![]()
İkisini de bıraktım zaten, arkadaşından hiç haberin yok artık.Çilek Kokusu, İlişki Durumu Karışık.. 🙂🙂
Haber vermezsen haberimiz nerden olsun?İkisini de bıraktım zaten, arkadaşından hiç haberin yok artık.![]()
Bu dizileri bıraktım diye konu mu açayım?Haber vermezsen haberimiz nerden olsun?
İkisini de bıraktım zaten, arkadaşından hiç haberin yok artık.![]()
ayy doğru yolu buldu çocuk zorlama bence @Bully kırgın çiçeklerden sonra eşkiya dizisiende başlatıcaz artık doğru dürüst diziler izliyecek çocukÇilek Kokusu, İlişki Durumu Karışık.. 🙂🙂
Özel mesaj kutucuğumuz ne güne duruyor?Bu dizileri bıraktım diye konu mu açayım?![]()
Sen sus çarpık bacaklı, ortalık karıştırma.ayy doğru yolu buldu çocuk zorlama bence @Bully kırgın çiçeklerden sonra eşkiya dizisiende başlatıcaz artık doğru dürüst diziler izliyecek çocuk![]()
Herkese tek tek mesaj mı atacam bu dizileri bıraktım diye? Hem bırakmadım ki ÇK ve İDK ı ben yalandan mesaj mı atarım, iftira atıyorsun şu an bana!Özel mesaj kutucuğumuz ne güne duruyor?
Çilek Kokusu, İlişki Durumu Karışık.. 🙂🙂
@Bully aramızı bozmak isteyenlere fırsat vermeyelim, @Çiğdem- ve @adımutlulukk fırsattan yararlanmaya çalışıyor.İlişki Durumu Karışık'a laf yok.![]()
Ben herkes değilim bana mesaj atacaksın!Sen sus çarpık bacaklı, ortalık karıştırma.
Herkese tek tek mesaj mı atacam bu dizileri bıraktım diye? Hem bırakmadım ki ÇK ve İDK ı ben yalandan mesaj mı atarım, iftira atıyorsun şu an bana!
Ay tabi ki bırakmadım, laflara bak. 😱İlişki Durumu Karışık'a laf yok.
@Yiğitt Gerçekten Çilek Kokusu'nu bırakmana sevindim.Senin gibi kaliteli diziler izleyen biri o dizide ne arıyordu.
![]()
Hem beni Twitter'da 2-3 gündür takma, bir de ben herkes değilim de. 😱Ben herkes değilim bana mesaj atacaksın!
Ey Allah'ım bırakmadım diyor ya.😡
Ben de zevkle izliyorum idk'yı kendi dizime laf atarım atmam sana neİlişki Durumu Karışık'a laf yok.
@Yiğitt Gerçekten Çilek Kokusu'nu bırakmana sevindim.Senin gibi kaliteli diziler izleyen biri o dizide ne arıyordu.
![]()
inkar etsen de inanan olmazNe olmuş biz totalliğimizi inkar mı ettik![]()