Maskeli Fedai
Favori Üye
Sistemin çürüklüğü demek daha ddogruTKY kendi kendini yedi bitirdi zaten hiç iyi reyting alamadı ki sağolacakCumartesi de kötü gitti biz ne yapalım çürük bir şeymiş demek.
![]()
Sistemin çürüklüğü demek daha ddogruTKY kendi kendini yedi bitirdi zaten hiç iyi reyting alamadı ki sağolacakCumartesi de kötü gitti biz ne yapalım çürük bir şeymiş demek.
![]()
Dizi fena değildi tekrarlarına bakıyordum ama belki daha iyi başrollerle daha iyi de olabilirdi bilemiyorum ama başroller yetersiz diye çok duyuyordum.Sistemin çürüklüğü demek daha ddogru![]()
Başroller iyiydi de tanınmış ünlü yoktu pekDizi fena değildi tekrarlarına bakıyordum ama belki daha iyi başrollerle daha iyi de olabilirdi bilemiyorum ama başroller yetersiz diye çok duyuyordum.![]()
Bence Hazal Kaya - Merve Boluğur - Sinem Kobal ve Selin Şekerci olabilirdi.Başroller iyiydi de tanınmış ünlü yoktu pek
Hazal Kayadansa Busra Develi daha iyi degil miBence Hazal Kaya - Merve Boluğur - Sinem Kobal ve Selin Şekerci olabilirdi.![]()
Hazal'a laf attığın için iyi ki bitmiş oh olsun.Hazal Kayadansa Busra Develi daha iyi degil mi@Billy Kane
Hazali sevmiyorum ne yaparsın işteHazal'a laf attığın için iyi ki bitmiş oh olsun.![]()
Ay beni GK izleyici kitlesinden kaybettiler diye üzülüyorlar, üzgünlükten ne yapacaklarını şaşırdı bu ve @GunesinOglu@Yiğitt'i ajan olarak buraya soktuk zaten kç'cileri diziden soğutmak için.İlk fireyi vermiş dizi güzel devamını bekliyoruz
![]()
Ay beni GK izleyici kitlesinden kaybettiler diye üzülüyorlar, üzgünlükten ne yapacaklarını şaşırdı bu ve @GunesinOglu![]()
Mesude alem kadın yaBenim kocam genç, niye ölsün ki diyor
![]()
Defne bizim grubun arasını bozmaya çalışıyor. 😱 O kız çok güzel ama yolarım onu.daha neler izlicen mesude ile ilgili ah ah
Defne bizim grubun arasını bozmaya çalışıyor. 😱 O kız çok güzel ama yolarım onu.
Ay Songül evden ayrıldı, geri geldi yetimhaneye.aynen defne manyak psikopatın teki valla
Ay Songül evden ayrıldı, geri geldi yetimhaneye.Oh olsun.
![]()
Tuhaf bir aileydi zaten, evine hırsız giren kızı alıp evlatlık aldılar .ssbu aileye sinir oldum niye girdiler niye çıktılar be
@vadikızı sen önce buraya yorum yap 😳Gk 14.bölüme yorum yapacaktın yapmadın
Bıraktın mı yoksa diziyi![]()
Tuhaf bir aileydi zaten, evine hırsız giren kızı alıp evlatlık aldılar .ss