bende artık gk'ci olcam uyuz oldum sana .ssOlabilir.
Üst kısımda sağa doğru + işareti var, oraya tıklıyorsun oradan.![]()
bende artık gk'ci olcam uyuz oldum sana .ssOlabilir.
Ay laflara bak şunun .ssbende artık gk'ci olcam uyuz oldum sana .ss
Onu biliyorum, ama spoiler kısmındaki yere yazımı yazmama rağmen hala görünüyor.Olabilir.
@GunesinOglu @Bully sevinin yeni bi gkci bulundubende artık gk'ci olcam uyuz oldum sana .ss
ayyy son cümledeki laflara bakın bu dizi böyle etki yapıyor işte görüyorsunuz dimi @GunesinOglu @DarkLeqenDAy laflara bak şunun .ss
İzle lan inat değil mi hadi!!!
Oraya birşey yazmayacan Spoilere tıkla, orada ekrana gelen yerde devam et yazısına tıkla öyleOnu biliyorum, ama spoiler kısmındaki yere yazımı yazmama rağmen hala görünüyor.
ayyy son cümledeki laflara bakın bu dizi böyle etki yapıyor işte görüyorsunuz dimi @GunesinOglu @DarkLeqenD
hata etmişim beni de alın aranızaSen de kafayı üşüttün.Daha dün kç awesome diyordun şimdi , kç insanları kötü etkiliyor diyon![]()
Anladım, teşekkürler.Oraya birşey yazmayacan Spoilere tıkla, orada ekrana gelen yerde devam et yazısına tıkla öyle![]()
Songül etkileri bunlar.ayyy son cümledeki laflara bakın bu dizi böyle etki yapıyor işte görüyorsunuz dimi @GunesinOglu @DarkLeqenD
Geliyorlar bu arkadaşaSen de kafayı üşüttün.Daha dün kç awesome diyordun şimdi , kç insanları kötü etkiliyor diyon![]()
ayyy son cümledeki laflara bakın bu dizi böyle etki yapıyor işte görüyorsunuz dimi @GunesinOglu @DarkLeqenD
@Yiğitt'i ajan olarak buraya soktuk zaten kç'cileri diziden soğutmak için.İlk fireyi vermiş dizi güzel devamını bekliyoruz
![]()
@denizz19 gelhata etmişim beni de alın aranıza![]()
yok be ekranda bi tek gk olsa yine açmam.Alın bunu buradanitiraf ederken utanmıyorda ha
Sen git gk konusundakilere iftira atterbiyesiz
@denizz19 gelarkadaşımız daldan dala atlamaya dünden hevesli
![]()
TKY kendi kendini yedi bitirdi zaten hiç iyi reyting alamadı ki sağolacakTky yı bitirdi daha ne@Billy Kane hainlik yapma bırak şu diziyi .ss