- Reaksiyon puanı
- 59,645
- Puanı
- 1,060
Doğru yol Güneşin Kızları'na giden yoldur bir kere.
Doğru yol Güneşin Kızları'na giden yoldur bir kere.
Sen Kırgın Çiçekler izlemeden yorum yapıyorsun.Doğru yol Güneşin Kızları'na giden yoldur bir kere.
Çilek Kokusu, İlişki Durumu Karışık.. 🙂🙂Sen Kırgın Çiçekler izlemeden yorum yapıyorsun.
Cıvık aşk dizilerinden sıkıldık artık.
İkisini de bıraktım zaten, arkadaşından hiç haberin yok artık.Çilek Kokusu, İlişki Durumu Karışık.. 🙂🙂
Haber vermezsen haberimiz nerden olsun?İkisini de bıraktım zaten, arkadaşından hiç haberin yok artık.
Bu dizileri bıraktım diye konu mu açayım?Haber vermezsen haberimiz nerden olsun?
İkisini de bıraktım zaten, arkadaşından hiç haberin yok artık.
ayy doğru yolu buldu çocuk zorlama bence @Bully kırgın çiçeklerden sonra eşkiya dizisiende başlatıcaz artık doğru dürüst diziler izliyecek çocukÇilek Kokusu, İlişki Durumu Karışık.. 🙂🙂
Özel mesaj kutucuğumuz ne güne duruyor?Bu dizileri bıraktım diye konu mu açayım?
Sen sus çarpık bacaklı, ortalık karıştırma.ayy doğru yolu buldu çocuk zorlama bence @Bully kırgın çiçeklerden sonra eşkiya dizisiende başlatıcaz artık doğru dürüst diziler izliyecek çocuk
Herkese tek tek mesaj mı atacam bu dizileri bıraktım diye? Hem bırakmadım ki ÇK ve İDK ı ben yalandan mesaj mı atarım, iftira atıyorsun şu an bana!Özel mesaj kutucuğumuz ne güne duruyor?
Çilek Kokusu, İlişki Durumu Karışık.. 🙂🙂
@Bully aramızı bozmak isteyenlere fırsat vermeyelim, @Çiğdem- ve @adımutlulukk fırsattan yararlanmaya çalışıyor.İlişki Durumu Karışık'a laf yok.
Ben herkes değilim bana mesaj atacaksın!Sen sus çarpık bacaklı, ortalık karıştırma.
Herkese tek tek mesaj mı atacam bu dizileri bıraktım diye? Hem bırakmadım ki ÇK ve İDK ı ben yalandan mesaj mı atarım, iftira atıyorsun şu an bana!
Ay tabi ki bırakmadım, laflara bak. 😱İlişki Durumu Karışık'a laf yok.
@Yiğitt Gerçekten Çilek Kokusu'nu bırakmana sevindim.Senin gibi kaliteli diziler izleyen biri o dizide ne arıyordu.
Hem beni Twitter'da 2-3 gündür takma, bir de ben herkes değilim de. 😱Ben herkes değilim bana mesaj atacaksın!
Ey Allah'ım bırakmadım diyor ya.😡
Ben de zevkle izliyorum idk'yı kendi dizime laf atarım atmam sana neİlişki Durumu Karışık'a laf yok.
@Yiğitt Gerçekten Çilek Kokusu'nu bırakmana sevindim.Senin gibi kaliteli diziler izleyen biri o dizide ne arıyordu.
inkar etsen de inanan olmazNe olmuş biz totalliğimizi inkar mı ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?