Kırgın Çiçekler - Genel Sohbet Konusu

1. BÖLÜM YORUMU

Diziye ilk başlardan tutuldum. Emre Aydın'ın ''Soğuk Odalar'' şarkısıyla başladı, Kemal'in taciziyle devam etti. Eylül çok güzel kızmış, çok sevdim kendisini. O Mesude de alem kadın, nasıl verdi kızı yetimhaneye 😱 O sahnede çok etkilendim açıkçası.

Diziye renk katan isim kesinlikle Songül. Kavgaları, atarları falan.
O Güney'e çok sinir oldum, çirkinde bir şey zaten.
Meral komedi, tam çingene

Feride'nin nişanlısı Vedat ne yaptı öyle, pis sapık
Zaten adamla ayrılacaktı, bu belliydi ama ben Vedat bıktım artık der çekip gider sanıyordum. Bu üst komşusuyla işleri başlar artık.

Dizinin sonu da yine ağzım açık izledim, o nasıl final sahnesiydi öyle. 😱 Cemre'nin babasının önce annesini, sonra kendisini vurma sahnesi ve Cemre'nin haykırışları falan şok oldum orada.

2. Bölüme Geçtim.
(Son zamanlarda dram dizisi izlemiyordum, iyi oldu bu)
@denizz19

Beni neden etiketledin
?
konuyu inceleyenlerden biri de senmişsin ondan

Devam et yorum bekliyorum

Hahaha niye çekiniyorsun izlenmeyecek gibi değil ki dizi takas ta izliyor
Yok çekindiğimden değil
normalde ben böyle dizilere bakmam ama işte bir gün annem diziye bakıyordu ondan sonra işte bende sevdim diziyi
güncel takip ederim , her pazartesi 00'den sonra internete düşer düşmez bakıyorum
.Normalde öyle kolay kolay yerli dizilere bakmam

Zaten izleyen kişiler genelde böyle başlıyor ama izlemeye başlayan da kolay bırakamıyor. Klasik total dizisi ama etkisi çok farklı

2. BÖLÜM YORUMU

Geçen bölüme göre biraz daha durgun olsa da yine beğendim bölümü.

Cemre iyice kafayı yedi, bileğini kesmeye kalktı. O sahnede kilitlendim valla ekrana, Songül yetişti neyse ki son anda.

Dizinin final sahnesi damgasını vurdu. Ciddi ciddi Eylül bu deli Kemal'e bıçağı taktı. 😱 Bu Serkan da biraz erken gelseymiş.

Bu arada Neriman Hanım ile Feride'nin çekişmeleri de başladı, bakalım kim kimi yollatacak.

Paramparça gibi 10+ reyting alan diziyi yerinden eden bu diziyi merak etmiyor değilim? Birde Kara Ekmek senaristleri yazıyormuş ,onlar varsa zaten ohoo

Paramparça gibi 10+ reyting alan diziyi yerinden eden bu diziyi merak etmiyor değilim? Birde Kara Ekmek senaristleri yazıyormuş ,onlar varsa zaten ohoo
Merakta kalma ve ilk bölümden başla seveceğin bir dizi olacak. Hem gençlik, hem drama, hem komedi hem entrika

Merakta kalma ve ilk bölümden başla seveceğin bir dizi olacak. Hem gençlik, hem drama, hem komedi hem entrika
Belkide adam akıllı 1 sezon geçirmesini beklerim.Aynısnı kara ekmek içnide yapmuştım şuan tv den takip ediyorum
ilk sezonu netten yazın izledim.