Kırgın Çiçekler - Genel Sohbet Konusu

1. BÖLÜM YORUMU

Diziye ilk başlardan tutuldum. Emre Aydın'ın ''Soğuk Odalar'' şarkısıyla başladı, Kemal'in taciziyle devam etti. Eylül çok güzel kızmış, çok sevdim kendisini. O Mesude de alem kadın, nasıl verdi kızı yetimhaneye 😱 O sahnede çok etkilendim açıkçası.

Diziye renk katan isim kesinlikle Songül. Kavgaları, atarları falan. :D O Güney'e çok sinir oldum, çirkinde bir şey zaten. :A Meral komedi, tam çingene :F

Feride'nin nişanlısı Vedat ne yaptı öyle, pis sapık :F Zaten adamla ayrılacaktı, bu belliydi ama ben Vedat bıktım artık der çekip gider sanıyordum. Bu üst komşusuyla işleri başlar artık. :Z

Dizinin sonu da yine ağzım açık izledim, o nasıl final sahnesiydi öyle. 😱 Cemre'nin babasının önce annesini, sonra kendisini vurma sahnesi ve Cemre'nin haykırışları falan şok oldum orada.

2. Bölüme Geçtim. :Z (Son zamanlarda dram dizisi izlemiyordum, iyi oldu bu)
@denizz19

Beni neden etiketledin :D?
:D konuyu inceleyenlerden biri de senmişsin ondan :D

1. BÖLÜM YORUMU

Diziye ilk başlardan tutuldum. Emre Aydın'ın ''Soğuk Odalar'' şarkısıyla başladı, Kemal'in taciziyle devam etti. Eylül çok güzel kızmış, çok sevdim kendisini. O Mesude de alem kadın, nasıl verdi kızı yetimhaneye 😱 O sahnede çok etkilendim açıkçası.

Diziye renk katan isim kesinlikle Songül. Kavgaları, atarları falan. :D O Güney'e çok sinir oldum, çirkinde bir şey zaten. :A Meral komedi, tam çingene :F

Feride'nin nişanlısı Vedat ne yaptı öyle, pis sapık :F Zaten adamla ayrılacaktı, bu belliydi ama ben Vedat bıktım artık der çekip gider sanıyordum. Bu üst komşusuyla işleri başlar artık. :Z

Dizinin sonu da yine ağzım açık izledim, o nasıl final sahnesiydi öyle. 😱 Cemre'nin babasının önce annesini, sonra kendisini vurma sahnesi ve Cemre'nin haykırışları falan şok oldum orada.

2. Bölüme Geçtim. :Z (Son zamanlarda dram dizisi izlemiyordum, iyi oldu bu)
@denizz19
Devam et yorum bekliyorum :D

Hahaha niye çekiniyorsun izlenmeyecek gibi değil ki dizi takas ta izliyor :A
Yok çekindiğimden değil :D normalde ben böyle dizilere bakmam ama işte bir gün annem diziye bakıyordu ondan sonra işte bende sevdim diziyi :D güncel takip ederim , her pazartesi 00'den sonra internete düşer düşmez bakıyorum :).Normalde öyle kolay kolay yerli dizilere bakmam:D

Yok çekindiğimden değil :D normalde ben böyle dizilere bakmam ama işte bir gün annem diziye bakıyordu ondan sonra işte bende sevdim diziyi :D güncel takip ederim , her pazartesi 00'den sonra internete düşer düşmez bakıyorum :).Normalde öyle kolay kolay yerli dizilere bakmam:D
Zaten izleyen kişiler genelde böyle başlıyor ama izlemeye başlayan da kolay bırakamıyor. Klasik total dizisi ama etkisi çok farklı :D

2. BÖLÜM YORUMU

Geçen bölüme göre biraz daha durgun olsa da yine beğendim bölümü.

Cemre iyice kafayı yedi, bileğini kesmeye kalktı. O sahnede kilitlendim valla ekrana, Songül yetişti neyse ki son anda.

Dizinin final sahnesi damgasını vurdu. Ciddi ciddi Eylül bu deli Kemal'e bıçağı taktı. 😱 Bu Serkan da biraz erken gelseymiş. :T:

Bu arada Neriman Hanım ile Feride'nin çekişmeleri de başladı, bakalım kim kimi yollatacak. :D

Paramparça gibi 10+ reyting alan diziyi yerinden eden bu diziyi merak etmiyor değilim? Birde Kara Ekmek senaristleri yazıyormuş ,onlar varsa zaten ohoo :)