O süreyle ve bu yoğunlukla imkansız, ama destek verdiğimi bil.Harika bir dizi GK izleyen kitle bile bıraktı![]()
O süreyle ve bu yoğunlukla imkansız, ama destek verdiğimi bil.Harika bir dizi GK izleyen kitle bile bıraktı![]()
Ben GK'yı bıraktım, TKY zaten bitiyor, Şehrin Melekleri de bitti.Bu aralar yoğun olacağım, yeni bir diziye başlamak için vaktim yok maalesef.
Destek ver tabiO süreyle ve bu yoğunlukla imkansız, ama destek verdiğimi bil.![]()
Ne yakıştı sana bu sözler avatarın da yakıyorBen GK'yı bıraktım, TKY zaten bitiyor, Şehrin Melekleri de bitti.
Dizi sayım baya azaldı, bunu ekledim ve baya beğendim.![]()
Beni neden etiketledin?
Devam et yorum bekliyorum1. BÖLÜM YORUMU
Diziye ilk başlardan tutuldum. Emre Aydın'ın ''Soğuk Odalar'' şarkısıyla başladı, Kemal'in taciziyle devam etti. Eylül çok güzel kızmış, çok sevdim kendisini. O Mesude de alem kadın, nasıl verdi kızı yetimhaneye 😱 O sahnede çok etkilendim açıkçası.
Diziye renk katan isim kesinlikle Songül. Kavgaları, atarları falan.O Güney'e çok sinir oldum, çirkinde bir şey zaten.
Meral komedi, tam çingene
Feride'nin nişanlısı Vedat ne yaptı öyle, pis sapıkZaten adamla ayrılacaktı, bu belliydi ama ben Vedat bıktım artık der çekip gider sanıyordum. Bu üst komşusuyla işleri başlar artık.
Dizinin sonu da yine ağzım açık izledim, o nasıl final sahnesiydi öyle. 😱 Cemre'nin babasının önce annesini, sonra kendisini vurma sahnesi ve Cemre'nin haykırışları falan şok oldum orada.
2. Bölüme Geçtim.(Son zamanlarda dram dizisi izlemiyordum, iyi oldu bu)
@denizz19
2. bölüm bitince atarım artıkkonuyu inceleyenlerden biri de senmişsin ondan
Devam et yorum bekliyorum![]()
Çaktırma bende bakıyorum diziyekonuyu inceleyenlerden biri de senmişsin ondan
Devam et yorum bekliyorum![]()
Hahaha niye çekiniyorsun izlenmeyecek gibi değil ki dizi takas ta izliyorÇaktırma bende bakıyorum diziye![]()
Yok çekindiğimden değilHahaha niye çekiniyorsun izlenmeyecek gibi değil ki dizi takas ta izliyor![]()
Zaten izleyen kişiler genelde böyle başlıyor ama izlemeye başlayan da kolay bırakamıyor. Klasik total dizisi ama etkisi çok farklıYok çekindiğimden değilnormalde ben böyle dizilere bakmam ama işte bir gün annem diziye bakıyordu ondan sonra işte bende sevdim diziyi
güncel takip ederim , her pazartesi 00'den sonra internete düşer düşmez bakıyorum
.Normalde öyle kolay kolay yerli dizilere bakmam
![]()
Şu anda en çok izlenen yapım zatenZaten izleyen kişiler genelde böyle başlıyor ama izlemeye başlayan da kolay bırakamıyor. Klasik total dizisi ama etkisi çok farklı![]()
Reytingleri çok sık takip etmiyorumKiralık Aşk var![]()
Merakta kalma ve ilk bölümden başla seveceğin bir dizi olacak. Hem gençlik, hem drama, hem komedi hem entrikaParamparça gibi 10+ reyting alan diziyi yerinden eden bu diziyi merak etmiyor değilim? Birde Kara Ekmek senaristleri yazıyormuş ,onlar varsa zaten ohoo![]()
Belkide adam akıllı 1 sezon geçirmesini beklerim.Aynısnı kara ekmek içnide yapmuştım şuan tv den takip ediyorumMerakta kalma ve ilk bölümden başla seveceğin bir dizi olacak. Hem gençlik, hem drama, hem komedi hem entrika![]()