ahah deniz ya diziye seyirci çekmeye çalışmış.Paylaşmamışsınız paylaştım işte görmeyenler.
Deniz kardeşimden baktım etiketledim.
ahah deniz ya diziye seyirci çekmeye çalışmış.Paylaşmamışsınız paylaştım işte görmeyenler.
Deniz kardeşimden baktım etiketledim.
Belki izler.ahah deniz ya diziye seyirci çekmeye çalışmış.
Tekrarına denk gelirsem bakıyorum birazcevaa ne alaka?o izlemez ki.
Siz tabi görmediğiniz için benim böyle yaptığımı sanıyorsunuz ama moderatörlere bu başlığı okumuş kişiler kimler göründüğü için onları da etiketliyorumahah deniz ya diziye seyirci çekmeye çalışmış.
Koptuk reytinglerdeayyyyyyyyyy sonunda yani @denizz19 sonunda güney sahnelerine ağırlık verdiler ayol çocuğun sadece 1-2 sahnesi oluyordu şaka gibi ama kırgın çiçekler sonunda dediğimize geldiler dün akşam 7-8 sahnesi vardı galiba güneyin ve sonuç ortada öte taraftan gökhan sahneleride ağırlıklıydı işte böyle olsunlar artı olarak o gıcık serkanın sahnelerinide azaltmışlar tam hayal ettiğim gibiydi herşey
eylülün annesinin kızımla çalısırız seni kapıya atarız diye kemale resti ve kemali kediye çevirmesi haftanın sahnesiydi bence kadınlar istedimi yapar
haftayada bıçağı karnına geçiriyor ohhhhhh sefamm olsun
dizi zaten kış sezonu dizisi yanı bizim yaz aylarında aldığımız reytingler zor kısımdı kış sezonu kolay reytig alırız çünkü bu dizi yaz dizisi değildi zaten ayy en önemliside son yıllarda izlediğim en iyi dizilerden birisi hiçç düşük bölüm izlemedik hatta hiç boşş sahne bile izlemiyoruz olağan üstü bir dizi annemede başlatmaya çalısıyorum annem varken babam kumanda alamıyorKoptuk reytinglerde
Sen Paramparça etkiler diyordun bak ben sana dedim etkilemeyecek diye kimi etkilediği ortadadizi zaten kış sezonu dizisi yanı bizim yaz aylarında aldığımız reytingler zor kısımdı kış sezonu kolay reytig alırız çünkü bu dizi yaz dizisi değildi zaten ayy en önemliside son yıllarda izlediğim en iyi dizilerden birisi hiçç düşük bölüm izlemedik hatta hiç boşş sahne bile izlemiyoruz olağan üstü bir dizi annemede başlatmaya çalısıyorum annem varken babam kumanda alamıyor
yaaa galiba güneşin kızlarının fanları kırgın çiçekelre kaçtı iki dizinin ortak kitlesi çok fazla furkandan sonra 2 diziyide izleyen fanları biraz kendimize tercih ettirdik galiba güney sahneleride fazla olunca iyi sonuc aldık ben paramparçanın bu sezon düşük gidiceğini söylüyordum ama barış falay etkisiyle acaba yine yükseşilise geçermi demiştim barış falay hayranlığı var bende malumSen Paramparça etkiler diyordun bak ben sana dedim etkilemeyecek diye kimi etkilediği ortada
Pek sanmıyorum Paramparça ve GK kitlesi aynı çıktıyaaa galiba güneşin kızlarının fanları kırgın çiçekelre kaçtı iki dizinin ortak kitlesi çok fazla furkandan sonra 2 diziyide izleyen fanları biraz kendimize tercih ettirdik galiba güney sahneleride fazla olunca iyi sonuc aldık ben paramparçanın bu sezon düşük gidiceğini söylüyordum ama barış falay etkisiyle acaba yine yükseşilise geçermi demiştim barış falay hayranlığı var bende malum
ayy kırgın çiçekler gibi bir dizi dururkan güneşin kızlarını tercih edenler yansınlar dertlerine biz herzaman sadık kaldık dizimize keyfimize diyecek yok amannnnPek sanmıyorum Paramparça ve GK kitlesi aynı çıktı
Beğenmemen imkansız herkes bu bölümden sonra diziyi izlemeye başladıdizinin 1 bolumunu bugun izledim
aynen cok cok iyi bir dizi ama son sahne neydi oyle ya var ya cok uzuldumBeğenmemen imkansız herkes bu bölümden sonra diziyi izlemeye başladı
Zaten ilk Bölümün en olay Sahnesiydi oaynen cok cok iyi bir dizi ama son sahne neydi oyle ya var ya cok uzuldum
dusmez kalkmaz bir Allah tir cok kotu davrandi kizlara ama onun basina daha kotusu geldi ama cok uzuldumZaten ilk Bölümün en olay Sahnesiydi o
2.bölümde de çok etkileyici sahneler göreceksin özellikle Cemre ile ilgilidusmez kalkmaz bir Allah tir cok kotu davrandi kizlara ama onun basina daha kotusu geldi ama cok uzuldum
artik diziyi birakmam gibi duruyo2.bölümde de çok etkileyici sahneler göreceksin özellikle Cemre ile ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?