özetini izleme çünkü özet yarım saat sürüyor dizi 120 dakika nefes kesiciydi hiç bir anını kaçırma boş zamanında bölümü izle.Bende izleyemedim Annem Paramparça izledi.![]()
özetini izleme çünkü özet yarım saat sürüyor dizi 120 dakika nefes kesiciydi hiç bir anını kaçırma boş zamanında bölümü izle.Bende izleyemedim Annem Paramparça izledi.![]()
KÇ yarın 7 alacak hatta üstüYarın bakalım reytingler nasıl olacak bence başa baş olacak reytingler en yüksek alan 6.01 falan olur![]()
aman boşver cemreyi , gökhan daha güzellerine layıkizlemeye calisirimbu arada fragman gosterdiler cemre
![]()
Gkyı bıraktın mı.aman boşver cemreyi , gökhan daha güzellerine layık![]()
![]()
yok artik cemre olsun mi diyosunaman boşver cemreyi , gökhan daha güzellerine layık![]()
![]()
evet sıktı dizi artıkGkyı bıraktın mı.Yarın reytinglerde çok çekişme olacak Paramparçada muhteşemdi.
ölsün demiyelim de vefat etsinyok artik cemre olsun mi diyosun![]()
bence kimse cemrenin ölüp ölmediğini merak etmiyor kemalin ölüp ölmeyeceğini merak ediyorlar ve bende kemali merak ediyorum ayy geberir inş13.Bölüm Fragmanı: (kamu hizmeti)
Bıktım ondan.bence kimse cemrenin ölüp ölmediğini merak etmiyor kemalin ölüp ölmeyeceğini merak ediyorlar ve bende kemali merak ediyorum ayy geberir inş![]()
valla ben ilk defa izledim kiz bana cok saf, temiz kalpli geldi sevdim ben daha dogrusu hepsini sevdimevet sıktı dizi artık
ölsün demiyelim de vefat etsin![]()
![]()
doğru görmüşsün doğrubu arada fragmanda defne cemre'nin durumuna üzülüyor mu, ben mi bölümün etkisinden yanlış görüyorum? @denizz19![]()
kalabalığın yanında dikkat çekmemek için numarada yapıyor olabilir bu kızdan her şey beklenir.doğru görmüşsün doğru![]()
defneden beklenmeyen hareketler
![]()
aa kemal vefat ederse dizi biterbence kimse cemrenin ölüp ölmediğini merak etmiyor kemalin ölüp ölmeyeceğini merak ediyorlar ve bende kemali merak ediyorum ayy geberir inş![]()
ayoll ancadan beridir zaten fragmanı konusuyoruz geç kalmıssın
cevaa ne alaka?
Paylaşmamışsınız paylaştım işte görmeyenler.ayoll ancadan beridir zaten fragmanı konusuyoruz geç kalmıssın![]()
Deniz kardeşimden baktım etiketledim.cevaa ne alaka?o izlemez ki.
![]()