Kırgın Çiçekler - Genel Sohbet Konusu

ya tek kelimeyle harikaydı. :) gül abus ve yelde eroğlu ikilisinin yanına kesinlikle biri girmemeli. senaristlerin hası bunlar. :) tky ve kırgın çiçekler beni benden aldılar bu sezon. artık dizi tercihlerimde seçici olucam. aşk meşk dizilerinden soğuttular beni bu iki yapım. çünkü ikisinde de sevimsiz mıck mıck aşk sahneleri yok. güneşin kızları ab'de 8 alıp bu dizi 5 alıyorsa müthiş haksızlık vardır. bu dizi seyirciye bir şeyler katıyor hayata dair anlamlı mesajlar veriyor. güneşin kızları da gençleri azdırıyor. sonuç; güneşin kızları fark atar, vay vay vay çok yaratıcı..

ya tek kelimeyle harikaydı. :) gül abus ve yelde eroğlu ikilisinin yanına kesinlikle biri girmemeli. senaristleri hası bunlar. :) tky ve kırgın çiçekler beni benden aldılar bu sezon. artık dizi tercihlerimde seçici olucam. aşk meşk dizilerinden soğuttular beni bu iki yapım. çünkü ikisinde de sevimsiz mıck mıck aşk sahneleri yok. güneşin kızları ab'de 8 alıp bu dizi 5 alıyorsa müthiş haksızlık vardır. bu dizi seyirciye bir şeyler katıyor hayata dair anlamlı mesajlar veriyor. güneşin kızları da gençleri azdırıyor. sonuç; güneşin kızları fark atar, vay vay vay çok yaratıcı..
O dizinin Havası sönecek yakında izleyicileri sıkılmış forumdan da sıkılanlar var KÇ'e geri döneceklermiş :F

O dizinin Havası sönecek yakında izleyicileri sıkılmış forumdan da sıkılanlar var KÇ'e geri döneceklermiş :F
neyseki bıraktım diziyi izlerken de acayip sıkılıyordum. :D bölümde aşk var başka hiç bir şey yok. ya o kızların en küçüğü bile aşk yaşıyor düşün. farklı bi olaya değindikleri yok. hepsi birinin peşinde.. uzayacak senaryosu yok zaten. kışa doğru düşüş kesin olur o anı zevkle bekliyor olacağım.