özetini izleme çünkü özet yarım saat sürüyor dizi 120 dakika nefes kesiciydi hiç bir anını kaçırma boş zamanında bölümü izle.Bende izleyemedim Annem Paramparça izledi.
özetini izleme çünkü özet yarım saat sürüyor dizi 120 dakika nefes kesiciydi hiç bir anını kaçırma boş zamanında bölümü izle.Bende izleyemedim Annem Paramparça izledi.
KÇ yarın 7 alacak hatta üstüYarın bakalım reytingler nasıl olacak bence başa baş olacak reytingler en yüksek alan 6.01 falan olur
aman boşver cemreyi , gökhan daha güzellerine layıkizlemeye calisirimbu arada fragman gosterdiler cemre
Gkyı bıraktın mı.aman boşver cemreyi , gökhan daha güzellerine layık
yok artik cemre olsun mi diyosunaman boşver cemreyi , gökhan daha güzellerine layık
evet sıktı dizi artıkGkyı bıraktın mı.Yarın reytinglerde çok çekişme olacak Paramparçada muhteşemdi.
ölsün demiyelim de vefat etsinyok artik cemre olsun mi diyosun
bence kimse cemrenin ölüp ölmediğini merak etmiyor kemalin ölüp ölmeyeceğini merak ediyorlar ve bende kemali merak ediyorum ayy geberir inş13.Bölüm Fragmanı: (kamu hizmeti)
Bıktım ondan.bence kimse cemrenin ölüp ölmediğini merak etmiyor kemalin ölüp ölmeyeceğini merak ediyorlar ve bende kemali merak ediyorum ayy geberir inş
valla ben ilk defa izledim kiz bana cok saf, temiz kalpli geldi sevdim ben daha dogrusu hepsini sevdimevet sıktı dizi artık
ölsün demiyelim de vefat etsin
doğru görmüşsün doğrubu arada fragmanda defne cemre'nin durumuna üzülüyor mu, ben mi bölümün etkisinden yanlış görüyorum? @denizz19
kalabalığın yanında dikkat çekmemek için numarada yapıyor olabilir bu kızdan her şey beklenir.doğru görmüşsün doğrudefneden beklenmeyen hareketler
aa kemal vefat ederse dizi biterbence kimse cemrenin ölüp ölmediğini merak etmiyor kemalin ölüp ölmeyeceğini merak ediyorlar ve bende kemali merak ediyorum ayy geberir inş
ayoll ancadan beridir zaten fragmanı konusuyoruz geç kalmıssın
cevaa ne alaka?
Paylaşmamışsınız paylaştım işte görmeyenler.ayoll ancadan beridir zaten fragmanı konusuyoruz geç kalmıssın
Deniz kardeşimden baktım etiketledim.cevaa ne alaka?o izlemez ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?