Kırgın Çiçekler - Genel Sohbet Konusu

Diziyle ilgili yorum yap kendini ne karıştırıyorsun sürekli.

Ayrıca diziyi TKY'a benzetmişsin TKY zaten taklit bir dizi
ayy işte orjinaldakı yazı sahnesi geldi aklıma ordada cinayetten sonra yazı yazan birisi oluyorya ben diğer bölümleri izlemedim meral dan şüpheleniyorum kızları takip edip izlemiş olabilir onların üstünede çok düştü nerdeydiniz falan diye

Güneyi sevdin mi.

Bakalım kim çıkacak

Müdür yardımcısı ve Yüzme hocası aşık olacaklar.

Keşke seni de annen un çuvallarının üzerine atsa

Keşke seni de annen un çuvallarının üzerine atsa
ayy hadi oradan sende bee

kimsesiz çocuk ların yada bebeklerin yurtlara alındığını biliyordumda

17 yasındakı bir kızı annesi yanı kedi köpek gibi götürüp oraya bırakması dizide olsa çok üzücü birşey demekki gerçektede var böyle şeyler
🙂🙂🙂

Gerçekte var tabi niye olmasın

Seni çöpçü yapsalar sen yine para kazanamassın.

@Çiğdem- bende meralden şüpheleniyorum.

Yada @denizz19 un çocuğu da olabilir çocuk o kadar eğitim almış dizide 1 sn. Bilem yok

Ama meral daha baskın tabi.

Bu arada @EFE UYSAL Güneyi hiç sevmedim ben de
Çocuk öyle yakışıklı falanda değil kasida pek yok ama Sari saçlı çocuğun kardesi ona aşık olmus
ah ah ndn ndn ndn

@denizz19 tak beni lo buraya yorum yazadim gelmiyor .ss diziden 1 numarali Soğutucu oluyorsun

Note: Diziye kardeşimide alıştirdim tekrarlarini ve tkynin reklam aralarinda izliyoruz

4.bölümüde izledim @EFE UYSAL @denizz19 @cookies

ilk 3 bölüme göre belkide en durgun bölümdü ama yinede güzel bir bölüm yine izledim ayy şu merala ben bu bölümü izlemeden daha 1.bölümden demiştim böyle olucağını şu defne denilen kızla takılıp arkadaşlarını satıcağı 1.bölümden belliydi bir an önce şunu arkadaşlıktan atsalar yaa sinir oldum

kızlardan benim favorim cemre içlerinden en iyi rolu cemre yapıyor bence onuda 1.bölümden beridir zaten bu düşüncedeydim bölümler geçtikçe başrol gibide birşey olucak bence özellikle mimikleri çok iyi kullanıyor yanı ben kadın oyuncuları kolay kolay övmem hatta övdüğümü pek hatırlamıyorum bile

yani cemre diyorsam bu kızda gerçekten ışık var demektir benim gözüme girmek hollywood a gitmekten daha zordur

Son düzenleme:

Cemreyi bende sevmeye başladım.
5. Bolumu izle bak neler olcak

Cemrede ayrı bir güzellik var ve ekrana baya hoş yakışıyor.Sanki şu ana kadar bir sürü dizide oynamış gibi tanıdık bir sima gibi geliyor bana.Cok yakın hissediyorum onu kendime

genelde beğenilmiş ama songülü benim gözüm tutmadı ayoll bu tür kız tiplemesinden artık gına geldi her dizide erkeksi davranan kavgacı kız tiplemesi çıkmaya basladı ve bu tiplemelerden artık bana gına geldi oyüzden songul hiç ilgimi çekmiyor

içlerinden en iyi rol yapan cemre bence 🙂🙂🙂

şu ağlarken kendini bir çeksene , sonra foruma koy.
hep gülerken resimlerin var ağlarken ki halini çok merak ediyorum.

Bu arada diziyi beğendiğine çok sevindim Çiğdem.
İyi ki de bize hak verdin.

şu ağlarken kendini bir çeksene , sonra foruma koy.
hep gülerken resimlerin var ağlarken ki halini çok merak ediyorum.

Bu arada diziyi beğendiğine çok sevindim Çiğdem.
İyi ki de bize hak verdin.
ben daha 1.bölümüne bakmadan kiralık aşk bu yazın en iyi dizilerinden olucak diyordum @denizz19 a sonra kendimede deimki aaa madem şansını yüksek görüyorum izleyeyim dedim takip etmeye başladım
sonra kırgın çiçekleri izlemediğim halde kiralık aşktan sonra hep kırgın çiçekleri diyordum kış sezonuna kalır diye yine @denizz19 a

en son konudada bir kaç sahe attı bana beğendim şansınıda yüksek gördüğüm bir diziydi yine ozaman bunada başlıyayım dedim cnm 2 yaz dizim var şuan ikiside yaz ayının en iyileri bence

beni ağlarken annem babam dışında birisinin görmesi çok zorrr en yakın arkadaşlarım bile çoğu görmemiştir