duygularını öğrenmiş olduk, şimdi yumuşatabilirsin o mesajıYapacak bisey yok duygularimi anca bu kelimeler tarif edebilirdi
duygularını öğrenmiş olduk, şimdi yumuşatabilirsin o mesajıYapacak bisey yok duygularimi anca bu kelimeler tarif edebilirdi
2-3. sezon fragmanları Teksas'ı aratmıyordu ama 100. bölümlere geldiği için normal karşıladım. Yaz dizisi olmasına rağmen beklenmedik bir başarı gösterdi tabii, kimse o kadar bölüm süreceğini tahmin edemezdi.Senin için bu anlamı olduğunu bildiğim için etiketledim ama bir süre baktın diye kalmış aklımda fakat öyle değilmiş demekki
Ben ilk sezonu izlemedim, ikinci sezonun ortasından izlemeye başladım evdekiler bakıyor diye Hakim olup devam ettim bende ve 3. sezon bana göre en iyisiydi. Bambaşka bir hal aldı ve yeni karakterleri özelliklede Ejder karakterini sevmiştim. Güzel reytinglerle veda etti. Aslında yaza kadar sürdürülebilirdi. 113 dile kolay, o tarz bir dizi için mükemmel rakam. Şimdikiler 20yi bile bulmakta zorlanıyor2-3. sezon fragmanları Teksas'ı aratmıyordu ama 100. bölümlere geldiği için normal karşıladım. Yaz dizisi olmasına rağmen beklenmedik bir başarı gösterdi tabii, kimse o kadar bölüm süreceğini tahmin edemezdi.
Vayy bee 1 yılmı olmuş yaa @denizz19 günler ne çabuk geçmiş dönisim yaa
Ben son sezonu falan izlememiştim, hatta 3'ü de izlemedim galiba.
Çok iyiydi hatta şarkıları konuda paylaşmıştın hepsi muazzamdı
Kemal'i çıkar çöp dizi.
Muhteşem dizim. Söylenecek çok şey var ama hepsi içimde zaten biliniyor. Emeğine sağlık @Dosi ciğim
Şuraya deniz marulunu kahredecek birkaç görsel bırakayım bari @Çiğdem @Forumdash @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @xBUGRAx @ozgur2113Böyle yazsaydın bari. Sevmedim yorumunu
Cocuk bunların mı bulma mı O sari nasıl olmuş öyleŞuraya deniz marulunu kahredecek birkaç görsel bırakayım bari @Çiğdem @Forumdash @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @xBUGRAx @ozgur2113
Ekli dosyayı görüntüle 65897Ekli dosyayı görüntüle 65898Ekli dosyayı görüntüle 65897Ekli dosyayı görüntüle 65898Ekli dosyayı görüntüle 65899Ekli dosyayı görüntüle 65900
BunlarinCocuk bunların mı bulma mı O sari nasıl olmuş öyle
Bu adam daha taştı, bi senede çökertmiş adamı ecünnü 😱😱Şuraya deniz marulunu kahredecek birkaç görsel bırakayım bari @Çiğdem @Forumdash @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @xBUGRAx @ozgur2113
Ekli dosyayı görüntüle 65897Ekli dosyayı görüntüle 65898Ekli dosyayı görüntüle 65897Ekli dosyayı görüntüle 65898Ekli dosyayı görüntüle 65899Ekli dosyayı görüntüle 65900
Şuraya deniz marulunu kahredecek birkaç görsel bırakayım bari @Çiğdem @Forumdash @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @xBUGRAx @ozgur2113