XanTier ve Kırgın Çiçekler isimleri tam zıtAteş olmayan yerden duman çıkmaz sende tütüyor resmen
XanTier ve Kırgın Çiçekler isimleri tam zıtAteş olmayan yerden duman çıkmaz sende tütüyor resmen
Saçmalama son iki harfiniz tam kafiyeliXanTier ve Kırgın Çiçekler isimleri tam zıt
Bence okul ve bilgisayar oyunları artı forum, ondan dolayıdırBen yabancı dizi bile , benimki AB üstü bi şey
Aradan oyunları çıkarttım mecburenBence okul ve bilgisayar oyunları artı forum, ondan dolayıdır
Ben geçen sene forumda çok aktif olduğum için Tv açmazdımtek 1 dizi izliyordum.
Bu dönem forumu azaltıp Tv ye yöneldim. Artık okumadığım içinde ders problemi yok
olması gereken bu. Başarıya giden yolda bazı şeyleri feda etmek gerekir.Aradan oyunları çıkarttım mecburenSadece forum var.
Benim amacıma oranla feda ettiğim şeyler az. O yüzden ulaşamayacağım sanırımolması gereken bu. Başarıya giden yolda bazı şeyleri feda etmek gerekir.
Ben şuanki durumuma kolay ulaşmadım, zamanında feda ettiğim çok şey oldu ve şimdi de kaymağını yiyorum
Hiç belli olmaz bu işlerBenim amacıma oranla feda ettiğim şeyler az. O yüzden ulaşamayacağım sanırım
Yine erken yatmam gereken ama yatmaya direndiğim bir geceHiç belli olmaz bu işler
bugün gececisin galibabende tam uyuyacaktımda acaba girsemmi diye tereddüt ettim14 saat girmedik 30 bildirim gelmiş
Şuan tek tek bakıyorumve hala geliyor bildirimler :O
ben biraz takılırım galiba. Yarın gece girmem. Önümüzdeki hafta çok yoğun bir hafta olacak benim içinYine erken yatmam gereken ama yatmaya direndiğim bir gece
Aynı şeyi ben de her gece yapıyorum eve geldiğimde, 20 30 bildirim oluyor geceye kadar
Niye giremiyosun? Normal zamanda, gündüzleri hiç mi imkan yok?ben biraz takılırım galiba. Yarın gece girmem. Önümüzdeki hafta çok yoğun bir hafta olacak benim içingerçi bu hafta da öyleydi oyüzden anca dün gece gelebildim foruma.
Haftaya cuma günü 9 günlük sonbahar tatili vargelsin geç uyumalar geç kalkmalar gezip tozmalar
Biraz özel mesele böyle herkesin görebildiği yerde yazmak istemiyorumNiye giremiyosun? Normal zamanda, gündüzleri hiç mi imkan yok?
Sen İsveç'te değil misin? Türkçe bilen kaç kişi var ki etrafında?Biraz özel mesele böyle herkesin görebildiği yerde yazmak istemiyorum
Normal şartlarda girebiliyordum da bu aralar imkanım yok işte.
haha ben bu forumda herkes görmesin dedimSen İsveç'te değil misin? Türkçe bilen kaç kişi var ki etrafında?Neyse deşmeyeyim
Ama bu benim soruma cevap değilhaha ben bu forumda herkes görmesin dedim
zamanında karamsarlıklarım, sevinçlerim, sağlık problemlerim, iş durumlarımı açık açık yazardım ama sonra hepsi laf oldubende şimdi herşeyimi özelden soranlarla yada konu dışında sohbet ettiğim mekanlarda anlatırım insanlara
ay neydi sorun?Ama bu benim soruma cevap değil
Bazen 3 gün falan giremiyorsun foruma. Girmene engel ne?ay neydi sorun?
Isveçteyim evet
Özele geçecem. Oradan yazarımBazen 3 gün falan giremiyorsun foruma. Girmene engel ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?